Здраво дечки. Како што можам да забележам, пдф има само на српски и англиски. Ме интересира дали на некој му се наоѓа случајно нешто пдф на македонски или некоја страна да ми предложите.
Здраво, дали некој има некоја од книгиве? На пат кон дома - Себастијан Фицек Некој близок - Кара Хантер Покана за пријателство - Лора Маршал Прекрасната самотија - Кристин Хана
Книгите од Џамбазов дали ги има некој да ги сподели? Ја најдов Прирачник за анти антиалкохоличари, но другите ги нема достапно електронски никаде.
Zdravo, I srekni praznici na site!!! Ke ve molam dokolku nekoj ja I'ma Gispodin nepodnosliv od Vaj Kilend I Penelopi Vard da ja prikaci. Odnapred Vi blagodaram
На 2та страна од темава има линк за симнување една негова книга, отвори го види дали сеуште може да се симне. Разгледај ја и темава, можно е да имаат веќе ставено негови книги, до 20 страна нема, гледај од 20та па наваму
Преку search најдов еден линк што не функционира повеќе исто така и од scribd, но ми јавува некој проблем при зачленување на сајтот и внесување картица. Кога пишав мислев да не ја има некој веќе симнато и достапна во компјутер/лаптоп, па да ја прикачи. Гледам низ страниците и така се споделува.