Nekoj da ne ima kniga vo pdf za pocetnici za angliski, za mali deca - znaci skros od nula? Bilo sto - ucebnik, rabotna, priracnik...ne mozam nisto soodvetno da najdam
Najdov edno hard copy demek za deca ama ne mi se bendisa...sepak ke moram na krajot da improviziram. se nadevam ke mozam da go podnaucam sinko vaka. ucebnikot za vtoro mu e direk citanje. abe ajde
Имам јас а и можам секоја печатена книга да ја скенирам и извадам во пдф детали во порака за секој-а заинтересиран-а.
Симнете ги скратените верзии од линкот https://we.tl/t-t3xwnhno0n Заинтересирани за други книги, порака. убав ден
Ги имам тврда копија, во пдф не. Сто страни правам за пола час, бесплатно но само на усб, лично копи пејст. Да ги почитуваме авторските права
Би сакала да прашам дали некој знае добра апликација за слушање на книги на италијански/англиски јазик. Благодарам
Здраво, потребни ми се пдф формати од книги на Лујза Хеј дали некој можеби ги има да ми ги испрати, Ви благодарам <3
Почитувани, дали евентуално некој може да ми помогне, доколку ги има симнато во pdf Историја и Географија за 7 одд да ми ги прати (бидејќи ги нема на е-учебници). Благодарам однапред!