Zdravo dali nekoj do ima serijalot za brakata O’Neil od Sarah Morgan na srpski hrvatksi ne e bitko ako ima da gi prikaci
Да не ја има некој „Бело се пере на деведесет“ од Броња Жакељ, на хрватски? Не можам да ја најдам никаде во пдф.
Од каде спуштате книги за Киндл, освен Амазон? Најдов од овде една многу добра страна, но веќе не постои, или не можам да ја најдам. Се викаше 1lib.eu, неколки пати ја наоѓав на различен домеин, но сега не можам воопшто да ја најдам.
z-library е тоа, често менуваат зашто веројатно ги пријавува некој. Пробај пиши на Гугл z-library и ќе ти излезе одма сајтот, без разлика како и дали им е изменет. И јас од таму симнувам. Исто и од library genesis. http://libgen.rs/ е сајтот.
Леле ја најдов. Фала ти многу Едит: Гледам има опција да се направи акаунт. Безбедно е? Ако добро се сеќавам офлајн спуштањето беше ограничено на 5 или 10 книги од ден А за да си ја пратам директно на киндле адреса ми бара акаунт.
Направи си на некој мејл кој ретко го користиш ако ти е шубе. Јас не ја користам таа опција, само симнувам директно па префрлам на Киндл преку кабелот.
Безбедно е, јас имам акаунт. Со акаунт може да симнеш 10 книги дневно, без акаунт 5. Финта имаш, да симнеш 5 нелогирана, после уште 10 логирана јас само од таму симнувам и од компјутер на Киндл ги ставам.
Знам дека се многу ама долг период ви немам досадувано Книгиве се скоро сите излезени, има шанси да се најдат? @Annath @Mishela @CameliaMiller House of hunger od Alexis Henderson The witch and the tsar od Olesya Salnikova Gilmore Legends & lattes od Travis Baldree The daughter od doctor moreau od Silvia Moreno Gascia The very secret society of irregular witches od Sangu Mandanna Arkana od RuNix The hacienda od Isabel Canas Magnolia Parks od Jessa Hastings Filthy rich vampire od Geneva Lee Albin It rides pale horse od Andy Marino One dark window od Rachel Gilling
Ќе ти ги прикачам овие што ги имам од списокот зашто го пројдов лимитот на z-lib денес. Да ми се рестартира времето, ќе ги ставам и останатите ако не ме претркаат другиве во меѓувреме.
Да не ми фуфка директно да сметнувам од страната и јас секој ден ќе го трошам лимитот, ама ај не за џабе рекле "страв лозје чува" Шокирана сум за оваа со коњот, мислев дека нема шанси да се најде пошто книгата вчера излезе. Ми дава надеж дека нема да има проблем да се најдат House of hunger, Magnolia Parks и Legends & late Кога ќе можеш тогаш, ич не е за брзање. Фала и за овие 5, ептен брзо ги стави