Девојки, може ли некоја од вас да ми објасни што е приказ? Не знам дали е соодветна темава, меѓутоа не најдов друга. Потребно ми е да направам по еден предмет за на факултет околу едно дело (книга), а не знам кои се главните елементи на приказот, бидејќи претпоставувам не се исти како оние на есејот или семинарската. Ќе може ли од некоја од вас да ми даде подетално објаснување? Благодарам.
Дали има некој што сповел научно истражување во некој област(по можност поврзано со медицина),да ми помогне околу упатството како треба да изгледа или пак да ми го прати истото.За размена имам некои семинарски,но тие во ЛП.Би ви била благодарна
Приказот е различен од изработката на семинарската. Значи што треба да содржи приказот, тука нема раскажување или цитирање како кај семинарската туку се објаснуваат основните елементи. Дај конкретно за да ти објаснам. Позз
Некој да не му се наоѓа семинарска поврзана со економски развој (може невработеност во РМ инфалција во РМ и др ) . Значи некои фактори што се поврзани со економски развој .
ke ve molam site seminarski da mi gi pratite eve jas sto imam - Шангриска кожа ( од областа на македонски јазик) - Хардверски компоненти ( од областа на информатика) - Хамлет( од областа на македонски) - хакерски напади( информатика) -франшиза(банкарство) - Фискална политика ( банкарство) Тристан и изолда(македонски) Суштински карактеристики на е-преговарање и неговата застапеност во Организациите на Република Македонија ( право) Стратешки менаџмент и менаџмент на човекови ресурси ( менаџмент)
здраво, има ли некој семинарски за Правен факултет по предметите: 1. Стварно право - Право на службеност(со пример од практика) 2. Наследно право - Големина на нужни делови(со пример од практика) Однапред Ви благодарам
Dali ima nekoj seminarska od oblasta na megunarodna ekonomija na tema devizi, devizen pazar i devizno rabotenje, za carini, za monetarniot sistem ili za bilans na plakanje. Vi blagodaram odnapred(vo presret vi stojam za seminarski od bezbednost i kriminologija ili pak za menagment)
Ве молам за семинарска поврзана со примена на Алкохоли во горивата, употреба на 45% алкохол во горивата, карактеристики . Итно ми треба
Вака ми треба неокласична економија а јас имам повеќе семинарски: -Водење на успешен состанок -ДОО/ДООЕЛ -Винарија Тиквеш - Ризик и многу други....
Девојки ми треба семинарска по статистика на тема Етапи и фази на статистичко истражување.... Ако на некој му треба јас ги имам следниве: 1. Анализа на трошоци ( микроекономија) 2.Форми на деловното комуницирање 3.Фискална политика ( основи на економија) Пишете ми лп...
Мене ми треба за фискална политика ќе можиш да ми ја пратиш да ја видам, имам јас нешто статистика мислам дека беше за индекс на цени, пиши ми лп
Здраво девојки , ми треба семинарска по предметото Теорија на Методиката на англиски јазик на било која од следниве теми: 1. Teaching gramar 2. Teaching listening 3. Teaching speaking 4. Teaching wrtitng 5. Teaching reading Доколку иманекој нека ми пише ЛП, би ви била многу благодарна.
Ми треба семинарска по предметот Трговско право, било која тема ( може Форми на трговски друштва, Договор за лиценца, Договор за продажба, за размена, може општо за трговско право). Ако може некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарна. За возврат праќам една од моите семинарски од областа на економијата.