Дечки некој да не има некоја семинарска на тема Архитектонски констукции? За било каков објект и било што во врска со наслвот. Поздрав
Ви праќам за туризам нешто, не е обработено, може да ви послужи, само што е на бугарски јазик, бев бугарски студент
Здраво, Дали има некој семинарски од областа на Социологија.ТЕмите се: 1.Formalizam- za formite na opstestveniot zivot 2.Totemizam i tabui 3.Културната разновидност во Република Македонија
Ако некој има на тема Стопанското значење на климата и доколку ми ја прати или тука или лп ќе му бидам многу благодарна.
Дали има некој семинарска за модел некој по предметот моделирање и симулација во Matlab/Labview .. Simulink.
Здраво девојки, ми треба семинарска за Аристотел, Платон, Адам Смит, Карл Маркс за бил кој од овие долку има некоја ве молам да ми пиши фала однапред
Дали знае некој контакт од лице кое пишува семинарски, дипломски трудови? Би замолил да ми прати во порака.
Treba da pisham seminarska i se odluchiv za Krivichno pravo i Devijantni Pojavi ama naslovot na temata sakam da e postruchno i podobro formuliran. Profesorkata ne izjavi zhelba da mi pomozhi pa se nadevam na vas.
Женски дали некоја изработува семинарски работи? Ми треба во врска со предмет: Компјутерско потпомогнато учење на јазик, така се вика предметот. Ве молам пишете ми, немам време за оваа семинарска, и работам редовно и учам а предметов не ми е за понатаму важен, не студирам информатика, така да ми е пролазен. Ќе се договориме и за цена и за се, немам време да направам, а сакам како што треба не колку ради реда.