Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разочарани од љубовта...

Дискусија во 'Сингл' започната од kamikazus, 6 јуни 2011.

1. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Зависи од тоа колку ќе си дозволиш да се впуштиш во новата врска. Секако мислам дека можеш да сакаш повеќе пати. Затоа зависи од себе си.

На Dea8 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    ИСТО!!!! Потполно ве разбирам како ви е,и мене ми е исто (и тоа уште покомплицирано,ако фатам да пишувам ќе снема место тука :( ) и пред тоа го имав доживеано истото и сега пак ;( ;( (сите машки се ИСТИ гадотии :puke: ) неможам да засакам друг а сум имала многу шанси досега.. ама џабе кога неможам да засакам друг,ств незнам до каде ќе терам вака.. ;(

3. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    2.079
    Може ли во животот да се вљубиме пак како првиот пат, како што сме ја почувствувале првата љубов? Со истиот тој интензитет на емоции, со истата страст, со истата возбуда.. може ли пак да засакаме некој толку силно дури и возможно да ги избрише сите траги на претходната љубов?
    Знам дека кога сме разочарани мислиме дека нема повеќе никој да засакаме како што сме го сакале тој што не разочарал, понекогаш се плашам од тоа дека и колку време да помине.. и колку други љубови да дојдат никоја нема да ја замени онаа првата, онаа најсилната од која сум се разочарала.
    Сакам да знам дали е возможно пак да се доживее тоа, дали втората љубов може да биде посилна од првата? :(

На Schmetterling4 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    И после голема љубов, и кога некого изгубиме , или кога некој не остави, кога тогаш , секогаш доаѓа нова љубов.Можеби нема да биде иста како првата, но ќе биде мноогу убава или подобра, тогаш кога најмалку очекуваме, ќе ни се случи нешто многу убаво.Секој крај , е нов почеток.

Ова го кажувам од искуство.Во животот секогаш нешто ќе губиме, и нешто ќе добиваме.Само треба да собереме сили,снага и многу храброст за да се издржи сето тоа. Со тек на време , ќе се заборават некои работи, но пак ке има сеќавања,ќе боли... Нова љубов секогаш доаѓа ! :)

5. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    И после голема љубов, и кога некого изгубиме , или кога некој не остави, кога тогаш , секогаш доаѓа нова љубов.Можеби нема да биде иста како првата, но ќе биде мноогу убава или подобра, тогаш кога најмалку очекуваме, ќе ни се случи нешто многу убаво.Секој крај , е нов почеток.

Ова го кажувам од искуство.Во животот секогаш нешто ќе губиме, и нешто ќе добиваме.Само треба да собереме сили,снага и многу храброст за да се издржи сето тоа. Со тек на време , ќе се заборават некои работи, но пак ке има сеќавања,ќе боли... Нова љубов секогаш доаѓа ! :)

На Saricko му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bennet

Bennet Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    55
    Луѓе, значи досега секој што ми се допаднал има женска. Епа како да не се разочарам од љубовта. Извесно време имам една симпатија да го наречам на кој дури вчера му го дознав името, го најдов на фб се двоумев дали да го додадам и на крај му пратив понуда за пријателсво, ме прифати и кога го отворив профилот преку слика му е со женска му. Вчера дури бев во кафуле со другари и тој беше таму, ме примети дека го меркам цело време, ама џабе, не сум таква да се пикам кај што не ми е местото. Порано исто така еден дечко што ми се допаѓаше и тој зафатен. И после не сум имала симпатии...е како да имам кога сите се зафатени!? :?: :^)

7. UltrasGirlMKD

UltrasGirlMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2014
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    28

Ти си мислиш дека сите се зафатени зашо у нив се ''ѕвериш'' хихи :lol: не се сеќирај ;) ќе дојде и твојот принц, не се брзај,а тоа за влагање у врска помеѓу двајца аууу :puke: најгрозно нешто да им растуриш врска на двајца шо се сакаат :|

8. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    И јас како многу луѓе очигледно,сум почесен член на кругот на разочараните од љубовта,само проблем е тоа што е многу тазе. И сега додека си дојдам на место ќе треба време ама вајда ќе помине... Се приврзав за човекот многу,и не ме остава да си продолжам понатака,цело време ми е пред очи. Дека нешто многу надеж имам,па и не баш,од самодовербата ништо не ми е останато... Некако депресијата ме надвладува полека,ама не и давам да победи. :) Уште го имам она оптимистичко за мене не многу карактеристично чуство дека ќе се појави некој неочекувано. :D

9. FKIC

FKIC Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Девојки ве молам помогнете ми некако... Пред 2 месеци почнавме да се допишуваме со едно дете и се супер ни беше тој често ми пишуваше и требаше да се видиме и тоа се помина супер се шетавме се запознаме се смеевме са гушнавме и потоа по средбата пак почнавме да си пишуваме и се беше по старо уште малк требаше да започнеме да се гледаме но по некоја недела кога се допишувавме рече дека сега засега ке останеме само другари и јас паднав во огромна депресија плачев неколку дена се расипав на цело а го сакам повеќе од се потоа по некое време пак разговарав со него но тоа што тој ме посоветува не ми помогна ич сега уште повеќе го сакам и затрескана сум во него никако не можам да го заборавам а и не сакам едноставно не ми е сватлив што се случи така наеднаш ... :(

10. anjas

anjas Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Не сакам да те разочарам но можеби е во прашање некоја бивша? Распрашај можеби нешто ке дознаеш или едноставно му треба време...

11. FKIC

FKIC Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Вака заборавив да напишам тој тогаш кога ми рече дека ке останеме другари ми рече дека започнал да се гледа со една но само тка не му се допаѓала така било но веќе и со таа заврши ...

12. anjas

anjas Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Епа најубаво да го оставиш да се реши самиот што сака верувај ако му се јавуваш и пишуваш и ако му даваш до знаење дека ти значи нема ништо да постигнеш такви ти се машките прај се некое време дека ти е свеедно ако бар малку му се допаѓаш кога ке види дека си се оладила ке почне да трча по тебе... Морам да прашам колку години имаш?

13. FKIC

FKIC Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Знам знам во последно време глумам оладена :) А тој каде и да ме сретне ми се смее ме допира за половина за рака... Инаку уште малку 16

14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ах бре деца, камо да ги имам вашите години сега!
    Разочарани биле од љубовта, свашта. Фатете книга сега за да не се разочарувате понатака во животот.
    Ако од 15 години сте разочарани на 30 па треба да сте тупи од разочарувањата.
    Ќе си речете: Што го тупи оваа сега (имам едно такво дома) ама и ние сме го минале тој пат, уствари на тие години не. Сме си играле ластик тогаш и си бевме среќни.

15. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ја на 15год, штипев женски за гз и магла да ме нема.

На be.positive, SnowWhite8 и Daleron им се допаѓа ова.
  16. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Разочарани од љубовта на 16 години?!? А до 50? Уживајте во годините :*

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    сите машки се ѓубриња !

На omg92 и Sawyer им се допаѓа ова.
  18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Ne se site isti koj od koj e polos:D

На omg92, Sawyer и anakonda88 им се допаѓа ова.
  19. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    od beter do pobeter ima :D

20. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373

Токму така. Не видов еден да речеш е овој е асален....