Кога заебете одма се оградувате. Ама не мислам јас така, од ФБ го земав Епа шо кур делиш работи кои не ги мислиш? Или не мислиш воопшто?
Не испадна. Навистина го погазуваш. Инаку што е тоа што те натерало да ја споделиш сликата овде? Не биле сите. Добро де, секако мајка ти, сестра ти и снаата се чесните исклучоци. Тоа е она што ве издава и секоја жена може од авион да види какви сте сите вие "фини" момци.
Ама има он мајка, сестра и снаа. Нив треба да ги почитува... А пази, едно од први мислења му е он многу арен бил, ама изгледа жените не сакале добри момци. Самопрогласени добри момци Акцент на самопрогласени
Ме иритира и тоа што лечат комплекси и со тие кои повеќе се снабдени финансиски. Ко демек од нив ние девојка неможеме да фанеме.Денес средно ви е задожително и 1000 онлајн работи и курсеви. Ако сакате пари заработети си ги инвесирајте во себе а не по цели денови во кладилцини и оговарате ко трачарки.Или сакате да фанете некоја ко Адријана Лима а немате инвестирано 1% во оденсување или физичко средување.
Ау генерализации. Секоја жена денес е доволно свесна да не зависи од никој. Никоја не паѓа на пијачка оти може сама да си ја купи. Исто, може сама да се носи со многу работи - да не речам дека денес жената е повеќе маж, а мажот е жена. Не е до парите колку што е до свесноста. Ако е свесна жената (било која) да не зависи од некој - едноставно нема ни да зависи.
Kakvo vreme dojde nema veke ljubov niti pocit sto se veli megu 2 i razbiranje Ednas samo se razocarav od eden tip i vise neveruvam vo ljubov
Се имам разочарано но продолжувам да сакам со цело срце кога ќе ги видам моите родители баба и дедо тешко е да не верувам во љубовта Ти си немир што ме тера Да се премислам Да верувам во љубовта
Малку е да се каже дека е разочараност. Повеќе е еден вид на чувство како кога ти е сеедно. Или опишано со еден збор, а тоа е рамнодушност.
Se razocarav vo sebe, i vo kolicestvoto na emocii shto vnesvam vo vrska, a na drugiot mu e bas seedno. Sledno ke bidam so nekoj za koj ke mi bidi seedno i ke plati za se shto mi napravile dosega. Se kolnam deka ke se odmazdam, ke go iznevervam i ke mi bidi gajle ako me fati. Bash ako mi prefrila za toa ke mu se iznasmeam vlice. Dosta e. Mojot prag na tolerancija odamna e preminat.
Ne e scenario, tuku ke dobijat ona sto mi go serviraat - a ne dobrina i ljubov. Mi nudat kamenja? I jas ke im go dadam toa.