Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разочарани од љубовта...

Дискусија во 'Сингл' започната од kamikazus, 6 јуни 2011.

1. Bianca.M

Bianca.M Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Da,razocharana od ljubovta sum bila,kje sum i site kje sme!!Ali nikad ne sum padnala u depresija,radi ljubov ili nekoj so se zalat deka se forever alone alo bree i jas kukam ponekad ali u depresija??Nema shansi,sho e moe kje si dojde nema da depresiram,so e moe kje s doe i koa kje sfatis ovaa izbledena recenica "Ednas se zivee"polna e so znacenje deka stvarno ednas se zivee,i deka zivotot e preprekratok za gluposti da se nerviras,i ne vredi da bides razocaran od nekoj mali lichnosti sho nikad ne bile sakani i ne cenat!

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    И кај мене се случи разочарување во долга врска од совршенство првите години до немање заеднички јазик последната година.
    Се трудев да разговараме но она немаше никаква волја,патев но не можев да простам.
    Последната средба после 2 месеци од прекинот ми беше кошмар ги гледав нејзините солзи и сватив дека е крајот тука.
    Патев а напоредно излагав се повеќе и повеќе барав утеха во проводите а луѓето беа доста трпеливи да слушаат за неа како зборам иако знам дека им бев јако досаден.
    Пројдоа малтене 6 месеци и секој ден барем еднаш помислувам на неа,знам дека слична нема да најдам,ама се трудам и на другите да им дадам шанса.
    Ако од оваа перспектива ги гледам претходните 6 месеци мислам дека интензитетот на паѓање во лоши мисли се намали но не исчезна.
    Се трудам по препораките помалце да слушам љубовни песни (скоро ич) и да се однесувам дека не постоела во мојот живот (ја имав блокирано од фејсбук,не идам тајно да ја видам,тргнувам поклони што ме потсетуваат на неа,личности што ни се заеднички пријатели).
    Посакувам на некој да му помогнат овие мои совети искусени на сопствена кожа.

На SummerGirl, Umbrella22, SEKERLEMA и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Многу пати. Но животот продолжува.
    Сепак и мене некогаш мора да ми се насмее среќата.
    Можеби кога најмалку очекуваш ти се исполнуваат најубавите работи :D

4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    "Љубовта боли". Не, љубовта не боли. Изневерувањето боли, разочарувањето боли,губењето на доверба боли,шамарот боли, удар со новите штикли во пределот на тестисите боли. Љубовта ? Не боли."

Не остануваме разочарани од љубовта, разочарани сме од луѓето. :|

На Lovy1, babyblond и Whitecloud95 им се допаѓа ова.
  5. yxe21

yxe21 Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    11
    разочарана сум бидејќи сум заљубена во некој што не живее во оваа држава, не можеме да се гледаме..

6. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    љубов како љубов според мене не постои,тоа е нешто што си го замилсуеш и сам си праиш да ти биде тешко.после раскинување тешко ти е оти ги менуваш сите навики,правиш некои работи сам.ете тоа боли.

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    разочарана сум што сум наивна душичка и налетувам само на идиоти

8. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Уште еден влезе во мојот живот кога најмалку очекував и излезе од мојот живот кога најмалку очекував. Влегуваат и излегуваат така од мојот жживот, некој ќе ме изневери, друг не бил за сериозна врска, трет се заљубил во друга, четврти не бил заљубен веќе... И во сите случаи и според мене и според нив јас не сум крива. Тогаш зошто ми се случува ова само мене, кога сите останати околу мене имаат некој со години веќе? Зошто треба да ги покажвам градите на фб, да пијам да пушам , да се однесувам ко некоја распуштеница по клубови , за да ме сака некој вистински? Зарем треба да бидам безмилосна кон нив за да ме сакаат?Едно срцето не ми дава, душата не ми дава , не сум таков чоек, од друга страна да земам некојнедолжен на душа и да му се одмаздувам за другите не можам. Се надевам дека тоа е така бидејќи сум уште млада имашките што се околу мене не сфаќаат ништо сериозно. А останатите околу мене очигледно имале малку повеќе среќа.

На bubica13 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Кога го читав постов добив впечаток дека имаш 38 години.
    Ама 19?!
    Seriously?! :^)

На Vetruska и babyblond им се допаѓа ова.
  10. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    YUP. Ама да, некогаш знам да звучам мн сериозно или мн детинесто. :D

11. srccc.saddd

srccc.saddd Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    11
    Изневерувањето боли кога на крај на врската ќе дознаеш дека бил со други, и сите околу тебе го знаат тоа дури и најдобрата другарка, но сите се однесуваа како да беа задоволни од тоа. Дека си била втора во неговиот живот 2 години. Тоа не боли, туку ти го уништува животот....

12. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324

Според мене, не ти биле дораснати. Имас 19? Тек ти доаѓа времето за љубов, уживај. Ќе дојде сама, непоканета :)

13. aliceinwonderland125

aliceinwonderland125 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Мислам сепак дека се е до среќата.Ако ја имаш и љубов ќе имаш,ако не (како со скршеното огледало) се несреќа ќе те следи..мислам дека ја сум во таа ситуација.глупава.без надежна и тоа е..

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    не многу пати млада сум ама глупо е да се речи само еднаш :lol:

15. Zaljubena11

Zaljubena11 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    10
    Се разочарав од се веќе :(

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    истоо и јас ... :worried: испадна другарка ми ја свиѓал малце а дека јас и она цело време заедно јасс глупаа мислев мене ме гледалл... :emo:

17. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.078
    крајно сум разочарана,ми остана да слушам како понуда за љубов значи само секс :devil:

18. pancake

pancake Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    27
    Се разочарав кога дознав дека другарка ми му се допаѓала ама тоа е тоа |(

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Iskreno

Iskreno Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    31
    И јас сум разочарана во љубовта.Не верувам.Не верувам дека некој ке ме сака.Сите се за корист.Да те искористат,на почетокот вика дека те сака и секакви слатки зборови и прави убави работи,а откако ке те легне готовo.И со тој што сум не му верувам,среќна сум со него,но внимавам што правам...

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Зарем и ти пријателке вака да размислуваш,знаеш дека сите машки не се такви.поздрав