Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разочарани од љубовта...

Дискусија во 'Сингл' започната од kamikazus, 6 јуни 2011.

1. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Ѓубре,едно безчуствително створење.Те мразам бре! Една година заедно,еј!! Една година?!Живеев во лага,мислеќи ме сакаш,дека си се сменил . а ти ??? Цело тоа време си ме варал и сеа на крај заврши со курва?Секоја чест.Од мене имаш само едно :"Биди среќен и удави се во таа среќа заедно со твојот мизерен и безвреден живот кој го живееш." ;) А јас .. јас ќе продолжам понатаму, и нема да дозволам да се уништам ради еден покварен и дволичен како што си ти.Ќе бидам среќна ќе видиш :*

2. Anne.B

Anne.B Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    51
    Не сум разочарана, верувам дека секој ќе си ја најде среќата тогаш кога ќе биде спремен да ја прифати. Не губете надеж, следниот ќе биде подобар и повеќе ќе го сакате. :)

3. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.078
    Зарем и ти пријателке вака да размислуваш,знаеш дека сите машки не се такви.поздрав[/quote]
    не пријателе,се работи за едно машко што ми е многу драго,не се однесува на сите машки

4. S.N.E.G.U.L.K.A

S.N.E.G.U.L.K.A Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    49
    Тебе тоа те боли ? А не знаеш што е љубов.Еии бре не се секирај ти тука ти е другарот да те утеши како што пиша на некоја друга тема дека за да имаш секс не треба да ти биде некој дечко,дека можело тоа и со најдобриот другар.

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    За каква глупост се скаравме.Не ми се верува.
    Цела таа година ипол ти ја фрли во канализација,за што?!?! За мојата искреност???? :^)
    Е алал да ти е! АЛАЛ! Не те мислев за ваков никогаш, ама знаеш како викаат, сите си го покажуваат лицето на крај.Повреден си бил! Како не! Ти знаеш што си?! Ти си едно педерче во душа! Тоа си ти!!!!!!!
    Знаеш што, ќе имам нов живот, ЌЕ ТЕ ЗАБОРАВАМ, и ти ќе ме бараш м? Ќе видиш...
    Ќе видиш кога ќе плачеш како што ја плачев неделава, но НЕ, СТОП!! :!: јас си кажав веќе ме болеа очи од плачење, изгубив вид од плачење, и веќе вакво плачење и вакви глупости за машко и за тебе НЕ, НИКОГАШ! Ќе се докажам дека си женска каква што си сакал, ќе видиш за 2 месеци ;) И после ќе плачеш како што јас плачев неделава и ти докажував дека те сакам....
    ЌЕ ТЕ ЗАБОРАВАМ.Како што знаеш најголем инает сум, тврдоглава сум, ама реков плачење за тебе не!!!!

6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Јас отсекогаш сум налетувала на погрешни, се морало нешто да се случи на крајот и да се разочарам.. последниот пат верував, се надевав и а крајот добив едно големо ништо...
    Затоа фино лепо си донесов одлука не заслужува да биде сакан, не заслужува да мислам на него :!: ... за избришав сликите, секоја песна што ме отсетува на него ја избришав и одбегнувам да ја слушам, на фб го избришав и блокирав, се што ме потсетува на него фрлив....
    И затворам врати на љубовта додека сум жива...

На crazylady и H.VAGA им се допаѓа ова.
  7. zgodendecko

zgodendecko Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    7
    па скоро 80 % мислам дека се разочарани ... ретко има љубов вистинска. ;(

8. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    исто е и кај мене или налетувам на погрешни или пак некој ке ми еастури нешто,лалп што минува времето се по разочарана сум од сите,а и долго време без дечко...се одвикнав од се,имам голем страв да не бидам повредена бидејки многу пати сум била

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    3 год во полски клозет зошто?Пусти пари и работа на прво место а јас кога ке се можело кога ке се имало време за мене :@,не ти плакат децата за млеко бре излези и уживај во животот а не само пари пари и спиење ,за се сум јас крива,се како сум јас сакала :worried: и после 3 год дојде ред да ми кажуваш дека парите ти се на прво место :?:,ма гони се бре и ти и пари,парите и другар ти нека ти даваат све сега,мене ме немаш :x,ама ти си тој што ке се освестиш некој ден ама касно годинките ти летнаа!!! има време за мене ама ке видам ти што ке правиш!!!!!!!!!поголем идиот не сум видела од тебе проблемите ги решаваш со бегање соочи се со мене ако си маш :swear: :swear: :swear:

10. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Како што кажа некој

Ми беше.....

Поважна од планините и ридовите, дрвјата и ѕвездите, небото и земјата, птиците и скитниците . . . Ѕидовите и фасадите, филмовите и баладите, филозофиите и идеите, контрадикциите и поезијата.

И сеа те нема. И боли,... но ќе помине. :(

На AnaMKD и karenin им се допаѓа ова.
  11. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Не се разочарав од љубовта, него од тебе, а коа ќе размислам поубаво се се сведува дека се разочарувам од себе. :D
    Љубовта не ме разочарала и не и е у план да ме разочара дека не верувам во неа. Едноставно им пружам шанса на погрешни личности, заради кои наскоро, потоа се појавуваат солзи, ама не се радосници. Него крокодилски!

12. yuiop

yuiop Нов член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    32
    Уживај во животот...Што е твое..... ќе си дојде.....

13. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Сите некогаш сме биле разочарани, во тој момент сме мислеле од љубовта дека е, но сепак бил еден погрешен избор што сепак ни послужил за нешто во животот а тоа е искуство плус. И јас мислев дека нема да најдам никогаш никого ( да сама ќе си останам де :D ), дека никој не е како него и бла блаа.. Додека не го најдов сегашниот дечко и си викам кај беше до сега!!
    Така да без очајување и разочарување помалку. Сето тоа е дел од животот и нема личност што не поминала низ тоа ;) Не сме ни први ни последни, нели после дождот доаѓаше сонцето? ;)

На vikilove6 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Се разочарав толку пати, прв ми е нема да е последен.. го знам тоа, ама проблемот е во тоа што не сакам друг.. нема ни да сакам, можеби... и ќе засакам, ама нема да биде како што сум го сакала него.
    Сепак тој ќе биде единствен и посебен засекогаш во моето срце. Ни еден нема да биде како него, можеби ке биде подобар ама нема да биде тој..
    И ми се смачи да го слушам тоа ќе помине, ќе има многу други... за џабе, никој не знае како ми е мене..
    се помирив со се, дека нема да бидам никогаш со него.. Едно нешто барав, не го добив.Така да, јас тука завршив.

На MarcheloGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    А останатото сама ќе си го земам.. :D
    шала на страна, веќе извесен период се потпирам на изрекава твоја. Ваљда е точна..

16. lalitas

lalitas Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    Имам само 15 и за прв пат се заљубив и се разочарив, знам дека веќе нема да сакам некој колку и него колку и да биде подобар, нема ден да не помислам на него барем еднаш, поминаа 6 месеци, мислам дека колку некој да биде добар, тој ќе ми биде најмил иако ме повреди.. единствено убаво ми е кога ги слушам песните што ме потсетуваат на него и кога го гледам, не мислев дека толку ќе се заљубив ама секогаш чувствата се посилни од разумот..
    ама времето лечи се, тој ќе ми биди како убав спомен, иако знам дека јас на него не му значам ни малку, дури сум сигурна дека и веќе не се сеќава на моментите со мене...

17. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Ќе дојди еден ден и вистинскиот не се секирајте, сега за сега да уживаме\нервираме во игрите што ни ги подготвува животот. ;)

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  18. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    разочарани,ту сам :D

19. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Како разочарани бе уживајте во животов еден е, земете туборк и опуштете се :P :rofl:

20. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    сум била многу пати разочарана, и жал ми е што вистина во врските се понашав се со добро надевајќе се дека по тоа ќе ми се врати и мене со добро..ама не..
    ете сега си сум сама и сакам да се релаксирам од дечковци и се, ама нешто ме копка во мене и пак не можам да си најдам мир во себе. другарките сите ко за пред мажење на 17 години сериозни врски и кога ќе им речам не сакам никој да имам крај себе..тие :o убо е некој да си имаш покрај тебе чоек сепак..
    не знам шо да им одговорам вистина..