Dodeka postoese Kometal,do togas i postoese makedonska zenska rak.reprezentacija.Toa e vistinata za zal...nikogas nema da se vratat tie zlatni vreminja vo mak.zenski rakomet!
http://kurir.mk/sport/rakomet/95855-Sun ... -i-Angelov Срамота за Шундовски. Ги бриши од списокот Алушевски и Ангелов, кои се сепак далеку подобри од некои имиња кои ќе играат. Алушевски со толку години искуство, кој и покрај неговите 40 години се држи одлично, а и добро игра... На многу натпревари Ангелов ни го обели образот, кога на Борко не му одеше. Незнам каква е оваа стратегија, само да не испадни и машките како женските да се покажат
Незнам, извини... Ама сакав да ти кажам дека јас тренирам ракомет и тоа е прекрасен спорт... Во мојата група јас сум една од најдобрите... СО СРЕЌА...
Има некој овде со кој можам да ја коментирам играта на Металург! Едвај ги чекам натпреварите имаат уште три! Првиот е сега на 9 ! Ќе ги растурат сите!!
Хрватска вчера ја тепаше Словенија ... Се разочарав Ајде вечер Данска нека биде боље. Иначе, Металург првата утакмица ја игра на 3ти од СЕХА лига против Брест Мешков, кај нив на гости. Само незнам дали ќе има пренос, тоа за 1 недела
И јас не очекував...Шпанциве ги отепаа...Данциве веќе немаат сила да шутираат а имаат уште цело полувреме да играат. Сепак ќе видиме,второвоо полувреме ќе биде интересно за гледање
Јас сакав да гледам финале Хрватска-Словенија,и покрај тоа што на 2ро место после Македонија на секое првенство навивам за репрезентацијата за Шпанија. Данциве,како и сви остали скандинавци ми се ептен одвратни,и ептен мака ми беше што Хрватска особено лошо го изигра тој меч. Нејсе,Шпанициве ги убија во финалево. http://www.youtube.com/watch?v=lV2HG2OrEwU Ла фурија роја,честитки,сосем заслужено...(нема никакви надежи за овие другиве).
Ова веќе смешно станува Алоо данции, кај сте? Божееее, па ние да игравме немаше олку да се изгубиме Брукии
Баш ми е мило за Шпанија! Ги растурија! Само не знам што им стана на овие.. Сепак голманот го изигра мечот на кариерата како само и го затвараше голот на крилата 100% не можеа ништо да видат ! Браво Прекрасна победа!! Спојлер Како беа само слатки на крајот со бебињата! Па сите деца мали се !! Мераак