... забранет пренос преку националната МТВ ? а тоа Евросонг можи нели? ...втор пат Европски шампион, а ја немаше честа на ТВ да има пренос и после да не се меша политика на темава? па не ја мешаме ние...политиката се пика во спортот! ...ајде пренесувајте таму 7 место од Евросонг на ТВ, ова прво место не заслужува нели? СРАМОТА! ...секоја чест на нашите момци, на нашата химна и на нашето знаме .и на нашето име на државата Македонија! што беше една од причините да не се пренесува на националната ТВ!
иако сум вардарец во срце убава вест за цела македонија битола и пелистер го заслужуваат ова едвај чекам дерби вардар пелисер
Не гледам ракомет, го сметам за многу нивоа под фудбалот. И дај Боже да се издигнат другите македонски клубови и да го истиснат вардар.
Колку глупаво прашање, Џокица. Само во мкд поминуваат олку глупави прашања. Зошто е тоа така, зашто се другите клубови уништени и као морало за Вардар да се навива. Замислете во Рим некој да ги прашува навивачите на Лацио што имаат тие против Рома, или на Атлетико од Мадрид против Реал, или на Јунајтед против Сити, лол.
У реду, кога ќе стане европски шампион некој клуп од Пробиштип ќе праиме муабет. Јас навивам за сите македонски клубови и не молам госпо за такви глупи работи.
љеље колкав патријота си ти, навивал за сите македонски клубови. Баш ти, да не веруваш. Па како ќе стане шампион клубот од Пробиштип, кога 30 години се уништуваат клубовите во државата. Никој за нив не се грижи, никој во нив не вложува, битно вардарче да остане привилегирано и да му се најдат спонзори. Не сакам да навивам за вардар, мое право е, шо ми се мешаш, да не мислиш мене гајле ми е за кого навиваш.
Која е целта на ривалството ако сите луѓе ги сакаат и поддржуваат сите клубови??? Ривалство со вардар може да има и кога вардар ќе котира ниско. Туку работата е да се кренат другите македонски клубови, ама тешко. А луѓево слепи, ако им сервираш еден клуб да навиваат за него, тоа и ќе го прават. Заборавија дека не бил секогаш само тој еден клуб во земјата релевантен. Темава не е фан група вардар, така да, воздржете се од препукувања, за ракометот кажав што имам погоре.
смеам да прашам за кого навиваш и од кај си ? многу си алергична на вардар двократниот европски шампион ! поздрав
Да, и лични податоци со сѐ адреса ќе ти оставам, нема проблем. Тебе ти се обратив во првото мислење што си го цитирал? Тој член одржува такво ниво на комуникација во останатите теми и затоа добива соодветни реплики од мене, што нема врска со вардар, не го ни перцепирам вардар кога следам спортови за да бидам алергична. Од спорт главно ги пратам големите фудбалски лиги каде нема вардар. Кога ќе стане вардар фудбалски шампион на Европа (никогаш), тогаш ќе кажам браво, јас со ракомет не се залажувам.
да пробам да погодам: битола пелистер ? погодив минатата сезона ЛИГА ЕВРОПА голем тим е ВАРДАР извини сега прочитав пробиштип ? па таму има вардарци