Здраво Се надевам дека пишувам во соодветна тема Дали некој знае каде може да се тренира ракомет во Скопје доколку постои таков клуб?
Како иде народе ? Само да ги тагирам членовите со спортски дух ко мене @Cutiepie1 , @Bratot , @quattro , @SummerGirl , @Anyshka Гледате ли ракомет ? Јас сум задремала, па при крај го фатив првото полувреме Шветска : Германија Треба ли нешто да искоментираме кој како игра или рано е уште ?
Гледаме, гледаме.. Ни Г од Германија денеска немаше.. к а т а с т р о ф а ! После ова, под хитно треба да се отпушти Гисласон, ни еден успех не донесе.
Ne be...pravea podmladuvanje vo sostavot...on gi krena, ova e za niv kako da osvoile. Kje bidat dobri ponatamu.
Дојчланд капитулира исто како во војната хаха.. Мора да се најде нова алтернатива за тренер, Гисласон ништо не направи со толку голема репрезентација овие години, ништо. Тотално разочарување. Се надевам Франција нема да освои, некни за влакно се спасија и тие не знаат како.
Ништо нема биде и понатаму. Веќе почнаа германците да го прозиваат него. Кестер, Кнор се помладокот, Кнор беше во all star тимот. Баш подмладувањата се покажаа, дотуркаа до полу финале, и плус го имаш Волф и уште неколку искусни играчи и тој ништо не напрај. Што ако беше Генсхајмер или некој од постарите, или Патрик Винчек? Пак исто ќе беше.
Мислам дека ова е неуспех за Германија ова што како и организатори да не освојат медал посебно за таква ракометна нација. Се надевам дека Францизиве ќе ги скиснат Данциве, бидејќи веќе не ги можам скандинавците после она со Начевски и Николов, и целата таа нивна машинерија да го приватизираат ракометот.
Се обратно Маж ми вели Франција биле фаворити со најголем коефициент уште на почеток на лигава. Јас гледав да притискам да изгуби Германија и буквално пцуев додека гледав ко играа германците. А овој финалниот натпревар опуштена атмосфера по дома. Ми текна на муабетот ти што рече, како и да е ќе победи некој од германските народи , па ми падна смешно, се обратно на крај.
нека се изгуби веќе Хансен аман. ххаха како ги згазија. нека анализираат сега може ќе пронајдат некоја судиска грешка. плачковциии