Жално е кога ќе се чујат вакви работи, наместо спортот да е место каде што спортистите со љубов ќе спортуваат и срце на терен ќе оставаат,тие се чувствуваат како парламент или некој суд. Хаос во ракометната репрезентација на Македонија
Навистина жалосно. Сепак мечот со Швајцарија не е мала работа, не треба да ги потценуваме и владее ваква негативна енергија и хаос пред натпреварот. Ама сепак имаме голема предност бидејќи играме на домашен терен. Ќе видиме како ќе биди
Оние се ракометари со доста искуство и искрено се надевам дека ќе знаат таа негативна енергија да ја игнорираат пред утрешниот натпревар. Едвај го чекам натпреварот.
I pokraj seta negativno atmosfera vo reprez. Jas veruvam vo nasite momci,vo nivniot profesionalizam i veruvam deka ke izvojuvame pobeda vecerva.
Браво Одлични беа. Лазаров се нервираше со фластерот ама пак 5 гола даде Позитивно изненади и Митревски. Одлично играа, иако Мојсовски фалеше. Ајде сега недела Ама не е сигурно дали ќе има директен пренос а ?
недела во колку часот играме? И со когоо??? Јас за денес не разбрав дури на полувреме ја фатив утакмицава.... мило ми р што победивме... Јас сигурна сум дека ќе одиме понатака....
Не е исто на интернет и на тв.....не ме зезајте не е ваљда дека ќе нема...важно они некоја турска и индиска серија да не испуштат.
Македонија-Португалија(25-32) Катастрофална игра од страна на нашите надополнета со многу грешки . Имавме неколку шанси да дојдеме до 1 разлика, но не ги искористивме, исто како што не искористивме и неколку контра напади. Не очекував олку лошо да играат нашиве и се да чекаат од Лазаров. Никој не очекуваше Македонија да изгуби од Португалија но еве и тоа се случи. Повеќе среќа во наредниот натпревар
Лошо... многу лошо. Почетнички грешки во додавање, престапи, фаул во напад. Некако не беше организиран нападот, а и во одбрана грешеа. Борко некако не беше влезен во колосек, Митревски беше добар ама не како на натпреварот со Швајцарија. Сите чекаа на Лазаров, кој даде се од себе со тие постигнати 9 гола. Се гледаше уште во првото полувреме дека лошо ни се пиши, а после си реков барем ќе загубат со помала гол разлика, а на крајот 7 или 6. Во Скопје ќе биди многу тешко, самите си се закопавме. Ама и оние судиите па, апла судеа на нивна страна. Неочекуван пораз, сите се надевавме дека со Португалија лесно ќе победиме. Ама то е то.