Па не знам ни јас искрено. На Мелис ќе и биде страв да не ја издаде дека таа ја турна по скалите а исто и Асли, она па се и свашта и кажуваже додека лежеше во креветот.
Тоа во последните епизоди ќе биде ама како точно не знам Спојлер Не знам турски но гледам нешто во насловот татко се спомнува. Кога пребарував и ова ми излезе Така да тука некаде е
Што ќе биде со бебето на Асли (така ли се викаше таа што работи во вилата и е бремена од Бахадир). Ќе дознае ли Бахадир, мајка му и сите други?
Спојлер Во предпоследната епизода Левент ќе дознае дека Омер е Ефе, Улвие ќе му има оставено писмо во кое ќе ги криви Хулија и Мелис. Улвие тоа го напишала пред да доживее срцев удар. Неколку епизоди на назад: Улвие и кажува на Хулија дека Левент ја пронајде својата избраничка на која сака да и даде прстен. Хулија тоа веднаш го кажува на Мелис и ја предупредува. Левент ја бара Мерием за жена а тоа го гледа Мелис која решава да им зададе тежок удар. Хулија се плаши дека Мелис ќе каже се на Бахадир бидејќи го слуша Омер како кажува дека Мелис рекла дека сите ќе ги уништи, додека пак Бахадир се плаши да и каже на Хулија за Асли. Хулија дознава дека Асли е бремена и пред Бахадир ја тера да каже во кој месец е. Таа ја тера да каже од кого е детето а кога ќе го слушне името на својот маж останува запрепастена, Бахадир е среќен, Јашар разочаран а Асли среќна бидејќи мисли дека така ќе стигни до богатството. Преведував затоа е вака пишувано
Што убаво лице има Мерием. А каква врска има таа Мелис со смртта на психопатот, заборавив како се викаше? И навистина ли е умрен тој или лажира? Оти не ја гледам серијата, само пред јаболкото да почне.
И јас не ја гледам цела. Мелис мислам дека последна се видела со Теќин, па можно е да е вмешана во убиството. И да навистина е мртов.
дали сегс ке де открие за ефе? нели имаше дека во нареднатс епизода улвие ке наслуша како зборат мелис и мерием дека ефе е жив.
Сега би требало за брзо. Како што читав епизодиве се при крај, Левент треба да го најде листот каде Улвие пиша се и тогаш ќе дознае.
Многу долги монолози си прават ликовите. И Бахадир каков тапчо значи да поверуваш на Дневникот. Мислам тоа и мало дете нема да поверува.