Слушам разни занрови на музика, али најмногу се опуштам на рап и хип-хоп, особено ако станува збор за журка во дискотека или добар клуб. Во суштина почитувам македонска музика, но за ваков тип на музика, странската каде каде предничи. Секако и ние имаме што да понудиме без притоа да се срамиме. пошо ми е прв коментар на оваа тема, ќе ве поздравам со дооообраа македонска музика ( ако некој веќе ја постирал на темата, нека не ми замери не проверив )
Ova e mnogu mokjno sranje i tie koi znaat mozhat samo da ja pochustvuvaat i da ja razberat sushtinata na ovoj rap. Beogradski Sindikat se edni od najdobrite na Balkanov koj imaat pridoneseno mnogu vo Hip Hop kulturata...
Не мислев за тебе дека си дете туку онака општо го пишувам тоа коа го презентирам ова. Кога бев дете баш го слушав овој албум .. еве 10 години пројдоа и уште повеќе го разбирам. Тоа е ептен олд скул и го слушам и поштуем али овој албум на Џака е еден од најдобрите во Македонија!
ептен и се израдував на темава, и на некои поединци што ми направија ќеиф со некои мислења. Добро е што има такви луѓенца по форумов. Иначе слушам рап музика, па да остаам нешто и од мој вкус Иначе никогаш не ги разбрав фациве што Слаткар или некои бзвз личности од кај нас ги спомињаат во тема РАП. Peace.