Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Рафаел Надал

Дискусија во 'Спорт' започната од Lili.lili, 13 јули 2011.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    А на која тв? Не можам да најдам.

2. marija-88

marija-88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    26

Нема на тв, јас 1 саат барам линк да го гледам ама никако неможам да најдам :( :(

3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Јас на нет видов сега, завршил натпреварот на Надал, каде победил ^_^ и ептен ми е мило и драго :) Инаку нема сега некој натпревар, барем така пишува, а тој натпревар бил денес, барем според она што го пишува на нет на АТП, а со Монако играл вчера, погрешно сум видела.Чим не даваат на тв, тогаш преку нет ќе гледам, друго чаре немат :)

4. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Со Монако играа вчера (Четврток) ти не знам за кое вчера збориш :wasntme: А ниеден натпревар неможам да гледам со слика :( Единствено од играта му ја знам блузата шо ја носи!! :wasntme: Многу е убава :inlove: !! Нема каде да гледам ниеден линк не се отвара!! :(
    Инаку добро е што почна со полесен турнир.. После толку месеци одмор не се ни очекува да победи врвни тенисери!! Тоа му беше добра постапка.. А се надевам и дека со Монако ќе стигнат далеку.. „Омилени ми се„. И во сингл и во дабл!! Совршена комбинација :D :inlove:

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ми се смешале деновиве :D :tmi: у право си, инаку на АТП има за натпревариве. Да, добро е што почна така, ама како што тргнал, гарант ќе биде ист како порано ^_^ и многу ме радува тоа.Верувам и дека ќе е тоа така, знаејки шо си има он тактики како да победи.Да, мора прво на овој начин да почне, подобро е за него, со оглед на тоа што направи пауза, секако дека ќе треба постепено да почне со натпревариве. Инаку добро одигра со Монако, навистина премногу добар почеток има Надал, според мене, типично за него, всушност како што и било отсекогаш.

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Се согласувам кога вака почна.. Ух Ух! Ќе се гледа вистинскиот Надал уште долго!! !! И се надевам нема да ги испушти претстојните Рим и Монте Карло!! Мислам дека до тогаш ќе биде и подобар од порано!! Вечер подоцна игра така?

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Оууууу јес :D
    оуу јеее :D
    ХИС БЕК!!! ЕНД ВИНИНГ! :D
    :rock:

На nati44 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Бога ми и те како ќе се гледа :D Колку ми е мерак шо вака победува, ептен :$ Кај ќе ги пропушти тој Рим и Монте Карло? Нема шанси, не само тие туку и други, без него не поминува, немат шанси без него.Незнам дали има вечер, треба да видам.

9. marija-88

marija-88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    26
    Вечер пак во 10 :) Ехх со колку ќеф го чекам и го гледам :clap:

10. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Играат сега!! :D :D
    Хаха Монте Карло и Рим не се играат без него!! :!: :rock:
    Конечно и јас да најдам линк ^_^

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Јас не гледав, не можев да најдам, не дава на АТП дека денес имало, само ми дава резултати |( изгледа завршиле :?: Од другите натпревари има, ама за сегашниов ништо не пишува.Не пишува дали победил Надал или не, до каде се, ништо |( а од другите има, веројатно ќе објават утре :?: А другава недела ќе игра во Бразил.

12. Lili.lili

Lili.lili Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    72
    Рафаел Надал синоќа победи и во сингл и во дубл многу моќно делуваше :clap:
    http://88.80.15.211/b00ha/20130205/vv51 ... 20969.html
    Кога игра овде можете да го следите мечот :)
    Во два часот вечерва т.е. утре игра со Жереми Шарди од Франција.
    VAMOS RAFA :inlove: :clap:

На nati44 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  13. pink34-girl.com

pink34-girl.com Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Не сум многу запозната со тенисто зашто го обожавам ракометот но , мислам дека е баш добар играч и да за изгледот нема потреба да се зборува мене ми е ептен симатичен поздрав :l:

14. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Многу е касноо :( Инаку вчера го гледав вториот сет само!! Прв пат годинава :$ ! Се испомачи малку но се гледа дека е стариот Надал.. Дури и подобро од она што беше последните неколку меча на Вимблдон!!

Инаку да си кажам ослабел малку не ви се чини? :wasntme: :wasntme:

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191

Да, дефинитивно е стариот Надал, кој што секого победува, така и треба да продолжи, да покаже сила, строгост, а и верувам дека ќе биде истиот како порано, заслужува премногу човечево, баш затоа и сакам да е ист понатаму, како и сега.А каде, каде е подобар од последните неколку меча.Ептен си се радувам :D
    Мене ист ми изгледа, не е ослабен, само шо мака си имаше со повредите на колената, затоа и имаше откажано натпревари :( :worried: Ама се врати баш како што и треба, што многу ми е мило.Јас може ќе видам вечер натпреварот, ептен е доцна, ама сепак ќе видам.

16. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Заслужува и тоа како не само за играта туку и за однесување и карактер!! Далеку назад е Џокович во таа смисла! :!: ..

Не знам сепак ми изгледа маалце ослабнат.. Не многу малце!!
    И гледам стегачот му стои на ногата и се си мислам да не трча ногу да не се повреди :wasntme: Многу сум грижлива еех :lol:

17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сега го догледав натпреварот и победи Надал :rock: ^_^ :dance: :muscle: :party: их се прерадував :rofl: :wasntme: Сега уште да видам кој е следечи натпревар ^_^

18. Lili.lili

Lili.lili Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    72
    Денеска Рафа игра финале и во дубл и во сингл :) :) . Од десет часот со Зебаљос(првпат слушнав за него :lol: ) а потоа од единаесет часот и триест минути дубл со Монако.
    Vamos Rafaa!!!! :clap: :clap:

19. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Полуфинале на Indian Wells :clap: :clap:
    Тоа е Рафа!!
    Мечот вчера со Федерер.. :clap: :clap:
    Прекрасен меч.. Од моите омилени.. Рафа води, а и противникот знае да даде отпор (барем во првиот сет :$ )
    :clap:
    Утре се спремаме за финале :makeup:
    Vamooos!! :l:

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191

Не видов како беше натпреварот со Федерер.Знам почнати се, ама не можам на тв да најдам, кога отприлика даваат тенис или некаде на нет да најдам, да гледам.Ептен ми е мило за Надал :) , што се врати на ист начин, како и претходно, баш ќе проверам на нетот кога ќе биде утре финалето и со кого ќе игра.Барем финалето да го гледам.

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.