Па си има жената со што да го израдува, нема да се глупира со рука, нема мерка да му зима за накурњак да му плете. Хенд џоб?! Ова му доаѓа како при ваџајн ќе се заебаваме со рака. Ова хенд џоб увек ме потсеќа на бед санта 2, кога слугинката со големи дланки рачно го обработи санта
Ова ми е многу,многу јака работа,обожавам,уживам...скроз. Пред некоја година имав една многу убава девојка, бубњар беше у панк бенд, па сеа видете шо и беше десната...па и левата
Таман магистрирав на ова поле и најдов партнер кој не ме прашал ни еднаш да завршам работа рачно. Ама и не се жалам, подобро така.
Ajde lugje pomos.. Vcera se zanesovme malce so momcheto, mu bese premnogu dignat i tvrd, ali nikako da svrsi dodeka mu pruzam "hand job" . Pobara da mu pruzam oralen na sto otsecno kazav ne, ali me cudi zosto ne mozese da svrsi samo rachno? Sovet? Glupavo mi dojde vcera malce, ali okej sepak ne sum iskusna voopsto vo ova pole...
Мојот на пример после пола саат може да сврши преку hand job. Колку и да се трудам додека не осети топлина неможе да сврши. Се зависи од него.
Дркање е кога од раката правиш п&&ка а од к%рот будала. Така да кога вежбате подлактица со пенис во рака имајте почит и дувнете у цевка малце.
Најчесто пред секс им “помагам“, најчесто со рака. Или со уста, ако го знам подолго. Бидејќи идиотите свршуваат многу брзо ако се ебеме на прва.
Во се' има посебно задоволство. А ова со оралниот, препорачувај им го на мажите. Во вас има многу поголем број на такви кои не пружаат орален.