Истоооо! и мене сите саати што ги носам ми се кратени Имав (т.е. сеуште го имам) овој од сликава, ама се поднапи малце вода и застана со работа Чкарт саат. Ама ми одговараше на коскестото раче. Сакам некој ко од сликите од Јојоба да си купам.
Сака рачни часовници ги имам 3 не се некоја марка, така обични колку за моето раче и не ги земав скапо 150ден
Имам околу 4-5 дома.Сите во различни бои но не нападни.Порано воопшто не носев часовник, едноставно ми беше одвратно кога ќе видев човек со часовник на рака--како времето да си го брои.Ама сега никаде не одам без нив. Сакам да си купам некој во понежна боја,да биде елегантен и ексклузивен истовремено.Предлог ???
Имам неколку часовници не сум некој голем колекционер но,се наоѓаат. Имам два Casio, еден на Watch Up,најомилен ми е Еsprit Спојлер За овој модел зборувам.....и него го носам најчесто..... Инаку имам уште неколку часовници ама тие не се марка(не е ни битно некогаш подолго време ги носам небрендовските часовници )бидејќи навистина ми се допаѓаат часовниците на Дуки Дасо,но строго сакам часовници со метално ремче,не сакам други.
Oбожавам часовници и ги имам преку 30 сигурно.Е сега не се ми сите некоја марка ама убави ми се и си ги сакам многу И никогаш не излегувам без еден од нив.Најновиот што го имам ми е со сваровски кристали и од како го купив другите ги немам ставено Ке ги сликам и ке ставам слика да ги видите.Е еве само слика од овој последниот