Ги обожавам имам над 10 сигурно, бев пред еден месец за Париз и си купив три со Ајфеловата кула прекрасни се ги носам со секоја комбинација
Имам еден позлатен часовник,24к со сафирски кристали,но воопшто не ми се допаѓа па сакам да го продадам во некоја од златариве. Сакав да ве прашам можеби знаете во која златара најмногу плаќаат,пошто знам дека разликите во плаќањето од златара до златара можат да бидат прилично високи.
Многу ги сакам јас рачниве часовници,премногу. Ептен ми се убави. Но,за жал немам од причина што како помала имав неколку и бев алергична на нив и неможев да ги носам. Страв ми е сега да си купам,па да не испадне џабе дадени пари.Само за украс да ми седит.
досега сите ми се од своч. од помала ги носам, имам после на ова му сменив ремче - темно розово со шари, после имав ваков и сега ќе купам ново, поелегантно од своч нешто слично на ова
ги имам повеќе и постојано сум со часовник на рака.. еве, ова е еден од омилените...тате за крај на школска ми го подари, многу го сакам и го носам а личи и на алка со секоја комбинација одговара