Се заљубив во часовникот од десно. И навистина се надевам дека овој пат ќе успеам да соберам нешто за да си се почастам, како за крај на успешниот семестар на пример.
Devojki vo Ramstore kolku se zenskite casovnici i vo GTC? Fala odnapred Spoiler izvinete ama mk nemam
Обожавам часовници. Предходно имав еден од Ботони, не беше скап и ми се погоди, сега тој што го носам си го купив со апсолвентска екскурзија. Инаку има убави, нежни во Сити Мол во една продавница, заборавив како се викаше.
Секогаш сум сакала да носам, и купував бижутерија часовници. Пред два месеца дечко ми ми подари Casio,и не го вадам од рака.
Немам некоја навика да носам часовник, коа бев помала обавезно носев, сега заборавам да ставам. Порачав скорото еден од Алиекспрес и коа ке ми текне го носам.
Машки до 2000 ден тешко дека ќе најдеш, освен ако има некои попусти сеа пред нова година. Пред скоро време барав под 3000 ден немаше ништо.
Ako ne si ja posetila ovaa strana eve, http://www.unitime.mk/site-kategorii/mashki-chasovnici/casio.html .. isto imas i na gardemoda.com, razgledaj, mislam deka se orginalni iako nemam iskustvo
Најдов во b-watch има попутс на сите Casio саати најдов многу убав спуштен од 4200 на 2150 Така да ако барате часовници идете во B-watch
Имам некои пари од роденден,сега од Нова Година ќе соберам нешто,и сакам да си купам некој часовник.Несакам некој бижутерија,една другарка ми вика да чекам полуматура па да си купам поубав па незнам..негде до 4500 некој убав,што мислите вие?
Обожавам Моментално немам,ама сакам да носам.Баш убаво стојат.Имав еден плав,ама го изгубив по два три дена После купив еден бел,го носев малку време и се расипа.Сакам да соберам повеќе пари купам некој посаламен.