Двата се прекрасни Минималистички, елегантни, сигурно преубаво стојат на рака Ти благодарам, многу ми го стесни изборот, само што сега ќе се двоумам помеѓу овие два
Kade mozam da najdam kais crn lakovan za casovnik ne mnogu skap, barav bit pazar nemase? Fala od napred pozzz
Навистина не се разбирам од часовници ,ни па од марка на часовник. Па ако може мислење за овој модел,за подарок ми е. Вреди ли за парите?
Имам и премногу сум задоволна. Мојот е сребрена боја, нема променето воопшто боја иако несвесно го имам натопено со вода повеќе пати.. топла препорака од мене
За секојдневна периодична и авантуристичка намена користам G - Shock , а во зависност од ситуации Police , и Omega Planet Ocean Seamaster. Часовникот не е само моден детал туку е многу суштинска алатка.
Девојки дали имате купувано од https://watchclub.mk Имаат попуст на cluse часовници, но не сум од Скопје за лично да ги разгледам. Сакам online да порачам, ме интересираат искуства. Може некој го искористил попустот па да ми каже
Понудете ми машки не прескапи часовници, не мора да е бренд.. продавничка или нешто каде што има убави и добри
Имам 2. Порано постојано си носев часовник. Сега не можам ништо на себе да трпам. Ми стојат складирани. А будала јас купував и алки кои одговараат со часовниците.
Dadi mi gi meneeee, posledno vreme.me fakja merak za racen casovnik. A I nekogas mi se sliciva da izlezam bez telefon kako bez kompas sum ni so vreme ni so prostor. Koja e cenata na zenakite casovnici vo duki daso
Во дуки дасо не се ич скапи. До 500-600 ден мислам има. Но не се убави. Подобро земи од mytime,bwatch. Јас си купив casio за околу 1500 ден на попуст. Баш убав и квалитетен. По трајни се.
Здраво, дали случајно знаете каде би можела да изгравирам часовник? Најмногу ми одговара, ѓорче, влае карпош.
BARAM SAAT od Avon ako ima nekoj a ne go koristi ili ne i treba neka mi ponudi inboks samo od Skopje, samo da e ocuvan i ispraven pozz