И мене многу ми се допаѓа rose gold, но би можело ли да се комбинира со секоја боја , нпр. сина, baby pink..
Како сте задоволни од rosefield часовниците? Нарачав часовник од my time, дали ќе ми испратат и гаранција , дали производите се како што треба исто како и во продавницата?
Имаш некој конкретен модел на памет? Мене многу ми се свиѓа Speedmaster или Moonwatch и ми е на листа деф.
Некој Casio види во Mytime или bwatch. Или ѕирни во Божиновски некој Swatch. Тие знам дека ќе ти траат а ако сакаш чисто ради мода и некој кинез no name саат може да ти врши работа. Незнам што мислиш под тоа да не биде скап, релативно е тоа. Од прилика до колку пари ?
Здраво девојки сакам да ди купсм некој квалитетен убава марка часовник, кои се добри? Така на памет веќе ми текнуваат Festina, Fosil, guess, just cavali, obaku , Друго не ми текнува espirit имам веќе 10 години задоволна сум ама сакам да сменам, во принцип не купувам често, но веќе ако купам сакам добра марка и нодам долго време.
Ако не купуваш често мој предлог Seiko некој automatic и ако го чуваш ќе те служи долго време а со повремен сервис има шанси и наследство да го оставиш. Од батериски со Casio немаш грешка. Јас не сум за тие модни часовници. Мене ми немаат никаква вредност.
Ако сакаш класичен модел и сакаш да одвоиш малку повеќе пари, можеш Tissot да разгледаш, во Божиновски ги има. На пр. https://bozinovski.com.mk/shop/watches/couturier-3/