Здраво, како сте задоволни од часовниците на Daniel Klein, Freelook, Bigotti? Со цените доста се разликуваат од попознатите брендови...
На часовникот пишува одзади water resistant 30 metres Дали може да се бајнам со него, во базент и Сл.
Јас Casio саат со метално каишче нонстоп го носам и на туширање и во море. А сега има смарт часовник, го вадам на туширање, и дома кога работам нешто со вода.
Не не е смарт часовник, обичен е со метално каишче. Кога работам со вода не го вадам, па ми беше дали може со него и за туширање, во море, базен. Бидејќи на него пишува до 30 метра
Zdravo dali nekoj od vas ima kupeno casovnik od Ma montre vo carsija? Mislam pretpostavuvam deka se turski fake ama ok izgledaat saatite...?I slucajno dali znaete kako im se dvizat cenite?
Здраво.Сакам да си купам женски часовник за на рака по пристапни цени,и го видов овај профил на инста casovniciimkd па сакам да ми кажите колку е безбедно да нарачам од кај нив,незнам можеби ќе ми пожолти или па да не не се оригинални,јас баш не се разбирам затоа би ми значело да ми кажете
Сакам да земам машки часовник од bwatch. Не сум во можност да отидам, па сакам да нарачам онлајн. Е сега ме интересира искуства, дали се со добар квалитет, бидејќи реално цената не е мала. За подарок ми е, па да не утнам.
дали некој менувал ремче на часовник женски и каде во скопје, која цена се движат? имам гес и гучи кожни ремчиња ама се оштетени, па сакам да ги заменам
Јас на пазар. Зависи имаш и за 200ден. Не знам можеби има и поефтини/поскапи. Има и во кисела вода карши тутунски саатчија. Исто во кв кај споменикот (чешма). Ама не сум била таму не знам дали менуваат и за колку пари
Сакам смарт часовник ама ми треба само за вежбање за отчукување на срце да ми мери, не планирам вака да го носам, па идеи ефтин кај да најдам
Порано кога бев дете, не се делев од саатот. Али сега некако ми помина меракот. Немам носено со години.
Zdravo ako naracam casovnik od kosovo dali ke mi se pogodi po 40 evra gledam casio,daniel klein da ne mi pozolti ili da ne ne se original?
Ме интересира дали G shock e се уште во тренд. Сакам да земам ваква боја или некој пак смарт часовник. Ми треба за секој ден. Не сакам метален часовник.