Сакам да го изненадам маж ми со еден убав часовник од Божиновски само неможам да се одлучам кој едниот е 14 900 е тој ми е многу скап, цела година си ставам пари настрана за часовник за маж ми една цела плата не би дала за часовник, а другиот е 8 600 а се многу слични
Без саат никаде и мора да ми одговара на облеката 3 години речиси го немам извадено овој на сликата и многу добро работи, само еднаш му сменив батерија. А повремено носам еден многу стар руски саат од баба ми, минијатурен, околу со кристал и со црни кожни ремчиња и многу го сакам.
И јас го имам истиов од пред 3 години и не го вадам од рака. Ми одговара баш на се, го обожавам, башка подарок ми е
Од Swatch e и е околу 50 евра. Фемина 90, секако дека имам забележано и плус на сонце ако го изложиш на ѕидот на пр. се прават крукчиња во разни бои како од disco ball
Рачен часовник-никогаш нема да излезе од мода! Класично и софистицирано. Повеќето што сте ги оставале (слики) се големи и убави, но јас сум за тие понежните и помали
Порано имав еден розев и многу го сакав изгледаше како алка така голем, убав но не ми одговараше со се па го вадев го ставав и се скрши. Сега сакам да си купам некој во неутрална боја и да можам на се да го носам.
Не носев рачен часовник, но откако дечко ми ми подари еден црн, нежен што многу ми се допаѓа, го носам често.