Буквално не го симињам од мене. Претходно имав сличен од Swatch. Имаат прекрасни модели и ненормално добар квалитет. Проверено- саатов е удиран, потопуван во вода, кршен и трескан мал милион пати и изгледа како тукушто да сум го купила, а го имам веќе 2 години. Дефинитивно паметно вложени 80 евра
Порано не носев и не сакав...ама пред некое време добив на поклон саат од драга личност и скоро секогаш го носам (го вадам ептен кога не ми одговара во комбинација, ама некако моделов ми одговара ептен дали дека ми значи незнам). Го сакам моето касио саатче
Преубав ми ееее!!!! Кажуј срце адреса ,колку,што,како,зашто Не озбилно,пиши ЛП многууу ми се свиѓа А и квалитетни се од Guess.Јас имав еден и го носев 2 накај 3 години...дур не го изгубив Сега некој друг си го носи сигурно
4 900 bash vchera go gledav mn e jak imas vo nego privezok srce ubav taka golem ama ja vchera si kupiv za 3800 skoro ist casovnik od Bozinovski eveeeee goo ii mnoguu si go sakam http://www.google.com/imgres?imgurl...ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:81&biw=1024&bih=572
Кој не би посакувал еден Ролекс или Своч.. инаку од часовнициве тука сакам да си купам некој бижутериски ама убав, на се да одговара
часовник ретко носам( повеќе го заборавам да го ставам). се случува два до три пати во година да ми текне да ставам. Некогаш знае да ме изнервира ако ми е на рака и да го извадам и да го покнам во ташна.
Не носам многу часовници. Имам само два - бел, пообичен и црвен, повеќе како за вечерно излегување. Сакам да си најдам некое сатче поуниверзално за да го носам постојано, би дала и повеќе пари, но колку што имам досега разгледано малку, не ми се допаднало никое. А можеби и зошто не сум нешто посебно заинтересирана
Обожавам рачни часовници но за жал има само еден,се надевам во блиска иднина ке си набавам уште некој
Има иначе од Дуки и Дасо Јас си купив ист дизајн но округлеста форма беше кај стрелките. И излегов од продавницата и видов не работи, се вратив и немаа друг да ми сменат и ништо си ги земав парите. Го видов низ други продавници кај што има Дуки и Дасо, низ ГТЦ го има на неколку места Аб, Софи ... ама се предомислив и не си го купив пак, не ми бил суден Јас па секој ден, освен дома кога сум носам часовници. Ги обожавам. Неколку пати сум заборавила да ставам и се чуствував како гола да сум Сакам квалитетни, сакам и неквалитетни секакви сакам. Имам дома Casio метален, Swatch портокалов и Watch Up метален исто. И уште 10тина небрендовски. Еден авон црн, еден светло кафен со златно Дуки и Дасо, уште еден црн, страдивариус со бело црни цветови, тегет, еден копија на Chanel J12 . Последниот и моментално омилен. И имам желба за некој ваков со долго ремче И за златен, мислам "златен"
Зарем и ДукиДасо имаат ваков?? Уште во Грчка им се намерачив, сега морам да си земам. Чудно како не сум приметила, ама разбирливо зошто не сум најголем фан на часовници и ги промашувам. Ако начекам нешто супер, ако не... Многу сакам да си купам какви што имаш Роси ставено, поготово златен еден како сакам, аууу... Сите ми се со ремчиња, онака класика ремче, и еден само како на синџирче. Е сега сакам јебо саат, така голем, фраерски.