1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Реални шоуа

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од minajesty, 8 јуни 2014.

1. minajesty

minajesty Нов член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Дали вие гледате реални шоуа? Јас обожавам да го гледам ''Keeping up with the kardashians'' on E!, на mtv гледав неколку, но не ми се допаѓаат..... Вие? Кои ви се омилени?

2. sheficata46

sheficata46 Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Јас и не гледам така често, ама пред неколку месеци го гледав на TLC незнам точно како се викаше со Опра мора да ја знаете. Таа раскажуваше за животот нејзин. Навистина браво за неа. Колку тежок живот имала, а сега постигнала толкав успех на повеќе полиња особено со својата емисија. :D

3. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Охоо кога имам време, обожавам да гледам. Big rich texas, Secret Princes, Keeping with Kardashians, Catfish,
    Ryan Lathe, исто имаше едно релити шоу со Shugarbabes, па со момците од The wanted и не ми текнува многу се. Обично ги начекувам случајно додека листам по програмите. Најчесто ги пратам на Е! и на fox.
    Интересни се за во недела преку ден кога даваат епизоди од понеделник до петок за тепање време.
    Препорачувам! :wasntme:

4. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.417
    мене мн ми се интересни реaлниве шoуa нз зaштo oбичнo гледaм нa E! KUWTK,Giuliana&Bill и уште мн други сaмo прoблемoт е штo кaј нaс нa oвaa E! ѓи дaвaaт еден или двa месеци пoкaснo oд oргинaлнaтa...

5. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Ретко гледам,не ми се сите многу интересни.Имам гледано за Кардашијан,за Џулијана Рансик и за тој пејачот од групата Кис,Џин Симонс.:)

6. Kimey

Kimey Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    84
    Keeping up with the Kardashians ми е омилено исто така го гледам и Хотел Малидиви бидејќи е интересно и постојано се случува нешто. Што мислите вие?

7. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2015
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    344
    Порано многу обожавав да гледам Dating in the dark, а и сега често знам да пуштам на youtube некоја емисија :)

На citiesinflames му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.539
    Допаѓања:
    78.661
    Само Survivor го поштувам.

На celineparis и SummerGirl им се допаѓа ова.
  9. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    [​IMG][​IMG]
    омилени ми се :D

10. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Здраво, сега гледав едно српско ријалити на хепи,ептен глупосит и глума. но сепак интересно залажува за гледање, дали сакате вакви и во Македонија? како што се парови и задруга

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.595
    Допаѓања:
    2.662

Не би сакал. Као прво, ние не можеме нешто такво да организираме. Као второ, и да организираме - ќе биде екстра лито, а ла нарачано од АлиЕкспрес. Као трето, и се' да биде супер, кандидатите ќе бидат смор. Така што... Не, фала.

Мене ми фали Велики Брат, искрено. Само тоа ми е кул од реалните шоуа. Овие другиве во стилот готвење-мотвење, пеење-меење, живот демек како живеат катаден - све ми е тоа шминка и ИЧ не верувам дека е така спонтано снимано. Бизнис!

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.191
    Најомразени содржини ми се реални шоуа и естрадни трач-магазини, не ги гледам и не ги сакам на ТВ.

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.843
    Допаѓања:
    35.543
    Гледав Survivor и Велики Брат. Друго не гледам. А за Задруга и Парови немам коментар. Ужас. Најдобро шоу ми беше Тоа сум јас. Даваа 3 сезони. Последната ја прекинааа. Најоткачен лик Драги Шпага.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MissAne

MissAne Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Дали следите некое ријалити што е актуелно сега? Парови, Задруга? Или од порано некои? Какви се вашите ставови, за идејата, учесниците, хонорарот итн. Дали ви се допаѓаат и дали некогаш би имале такво искуство?
    Мое мислење е дека македонците како народ се поограничени во секоја смисла за разлика од останатиот дел од Балканот. Сепак, различни мислења има. :D:D

15. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.574
    Не следам на телевизија, бидејќи овие реални шоуа се во Србија, а не во Македонија, ама на многу портали има доста вести за Задруга па за неа можам да искоментирам, а за ова Парови прв пат слушам. Тврдам дека само прости луѓе можат да опстанат во реално шоу како паразити 9 месеци без никаква потреба за малку да го вклучат мозокот за нешто друго освен расправии таму и крадење на туѓи мажи и сексање по колиби и кокошарници. Ова служи само за забава на нискоинтелектуалните маси. Класично перење на мозоци кој со кој се скарал, дури и мислам дека има трудна жена внатре која само што не се породила. Лично мислам дека нашите северни соседи го допреа дното со овој тип на емисии. (facepalm)

На Mamli и LollySky им се допаѓа ова.
  16. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2017
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    5.497
    Следам парови, некогаш и задруга

17. MissAne

MissAne Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3

Се согласувам потполно со тебе!!!! Ама сепак вака во улога на гледач некогаш ти доаѓа смешно и интересно истовремено....ние што гледаме гледаме..они си зимаат изгледа добар хонорар хахахахах....ма да не постои цифра што би ја прифатила за да се бламирам така

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.539
    Допаѓања:
    78.661
    Од овие емисии, или шоуа, нема што да се научи, па не гледам. Џабе потрошено време. Ништо интересно, малограѓанштина. Сеир. |-)

19. MissAne

MissAne Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Survivor гледав и ми се допаѓаше. Имаше интересен концепт ииии не беше само седење без работа. :D

20. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.136
    Допаѓања:
    161.544
    Од овие вакви шоуа имам изгледано неколку епизоди Keeping Up With the Kardashians кога бев кај баба ми пред многу години, во глобала зошто не знаев кај е далечинското, а програми не се менуваа од телевизор. Или некоја варијанта на ова беше ситуацијата, ама важно гледав неколку епизоди, од тогаш воопшто немам гледно. Па ни пред тоа. Не ме влечат, нема ништо интересно, а пак оние предлозите во анкета прв пат ги среќавам тука и ми требаше време да сфатам за шо се работи. Сега кога изгуглав видов дека и American Idol спаѓал во reality shows, така да сите лапсуси ги гледам од таквите шоус, нели X Factor е тука исто. За сеир.