Па 220. Абе пробај тестер, на врат стави или директно малку на лице и види која ти одговара таа. Пробај во Космо тестер, а од Зегин земи ја.
Ако во сте од Тетово, тестери имаат во парфимеријата Версаче. Не сум била во магацинот, може и таму има, но сум 100% сигурна за во парфимеријата. Јас од таму ја зедов и кога ја прашав продавачката дали имаат тестери на Ревлон женава ги извади од под каса, таму ги кријат
Девојки, веќе еднаш ја постирав странава, ама еве пак http://findation.com/ ; значи внесуваш која марка и број пудра користиш, и веднаш ти дава кој број од друга марка ти одговара. @MiloMalo , според таа страна, на Manhattan 80 Sand, од Revlon одговара 180 Sand Beige.
Деееииии, не ни ми текнало на памет да прашам таму. Најнајмногу ти благодарам за информацијава Баш ме изненади
Нема на што. А уште посмешно е што не ти ни даваат да ги допреш тестерите, тие ти ставаат на рака да пробаш Количински, за цело лице да го нашлакаш.
Јaс вчерa си јa земaв Ревлoнoт 150кaтa oд Зегин вo гтц, првo бев вo кoсмo нo 180кaтa темнa ми е 100% a oвaa нијaнсaтa штo јa купив ептен ми е пoгoденa Прoизвoдствoтo е 05.2015 гoдинa Инaку кoгa јa oтвoрив мирисoт е прoменет нa пoдoбрo, минaтиoт пaт мирисaше нa вoдени бoи сегa скoрo и дa немa мирис, дaли тaкa ми се чини, незнaм.
Да знаете само дека 220ката мава маалку на розево, да не ви смета тоа доколку имате жолт тен. Јас сега планирам да ја земам нијансата 180 бидејќи 200 ја нема, а не сум тип што обожава да порачува работи онлајн, сакам да видам, да опипам, да пробам...
Ја има во сите градови по зегин аптеките или не? Не сум од скопје, а и ризично ми е да порачувам преку други да ми ја купат, ќе сакам да си пробам само тестерче. А баш ме заинтересиравте за пудрата...