^ Во космо е 850-860 ден (таму имаш и тестери, да видиш која нијанса ќе ти стои). Додека во Зегин е 749 ден, но нема тестери да испробаш. Можеш да си одиш во космо, да видиш нијанса, па во зегин да си ја земеш ^^
Девојки во мк кои нијанси ги има? Ја земав пред два месеци но ја утнав нијансата, пред некоја недела барав за да земам нова и ми понудија 150,180,220,280 ,330 само овие нијанси као демек ги имале и низ цела мк биле исти. Мене 220 ми е малку светла. Мислам дека 240 ќе ми е таман. Денес сакав да ја земам од зегин кај нас во охрид ја немаше. Па каде можам да најдам 240 од оваа пудра.
Сега вратив низ стр и видов така било немале средни нијанси. Чекањето многу ми кочи иначе ќе ја нарачав. Фала ти.
http://m.ebay.com/itm/Revlon-Softle...INATION-skin-COLOURS-/281873608108?nav=SEARCH @lovemme еве јa нијaнсaтa штo јa бaрaш инaку oд пoлскa дoaѓaaт oвие пудри oпштo oд еврoпa пoбрзo дoaѓaaт рaбoтите a дa вo мк сите нијaнси ги немa зa жaл
Девојки само што прочитав на еден американски блог дека почнале да произведуваат нови тубички со пумпа за Ревлонот и дека старата формула од 2013 која ја сменија во однос на spf и покривност е повторно вратена(не знам ова колку е точно ама ако е мноооогу сум среќна,старата покривност беше многу подобра)
Smrt mi e koga treba da biram pudra,nikako da pogodam nijansa,ili mi e bela ili mi dvoi.denes zedov revlon colorstay 180,tamu probav tester ama imav staveno pudra od doma i sea mi e strav da si ja probam,da nesum utnala kako i obicno.nekoj ako koristi 180ka zbor dva da pise za nijansata kako sto??
За мрсна нијансата 200 ја видов во Зегин кај Веро-Аеродром пред 3-4 дена, така да ја има сигурно. Ден пред тоа прашував во Зегин Сити Мол, им беше потрошена таму.
Јас ја имам, презадоволна сум. Инаку мене тенот ми одговара на Bourjois 52, Loreal infallible Matte 11 Vanilla, значи светла сум ама не од ептен најсветлите Ревлон 150 ми е пресветла на пример. Еве ти ја за споредба со Loreal infallible Matte 11 Vanilla, Ревлонот е од десно.
Ke ja probam utre ke vidam na sto sum,ovde nekoj kaza bila zolta kako morkov pa toa se mislev.tnx,lollysky
Во Космо има акција, со секоја купена Ревлон пудра даваат подарок некој друг производ од ревлон, кармин, сенки, молив, зависи што имаат на залиха во моментот. Таму Ревлон е 870 денари.
Jas iskreno ocekuvav pogolema pokrivnosr od revlonot,a mi doaga kako bb krema.dodusa samo 2,3 pati staviv dosega onaka brzinski.teksturata mi se dopaga,lesna e ubavo se nanesuva,ne mi dvoi,sto mi e bitno.uste da bese malku po pokrivna,super,ama toa e.
@Bloom19 Кај нас ја нема 240 па тешко дека некој ќе знае каква е. Ја користев друга верзија од ревлон со име medium beige и ако е истата нијанса тогаш оваа ми е некако неутрална и одговара за среден тен.