Поголема од оваа мотивација нема. Придружи се во групата и гледај сликИ. МОЖЕШ И ДА ПРАШУВАШ И СПОДЕЛУВАШ ЈАДЕЊА. https://www.facebook.com/groups/UNDIETAMK/
Mene me interesira kako im odi na onie koi imaat pomalku kg za gubenje.maksimum 8,neli velat kolku poveke kg imas tolku pobrgu se gubele,a sto e so ovie ostanatite??
Јас успеав да намалам од 61кг до 54кг со ун диетата и можам да кажам дека сум презадоволна. Апетитот ми е доста намален но , сеуште го имам стравот дека ќе ги вратам килограмите и неможам нормално да започнам со исхрана.. Совет ако имате искусено нешто слично?
И ќе ги вратиш ако почнеш "нормално" со исхрана. Ако тоа нормално порано водело до гоење, ќе води и сега. Треба да си најдеш мерка на храна која ќе ти ја одржува сегашната килажа. Небитно е како се вика диетата, мерката да си ја најдеш е битно.
Јас не би да ставам слики , ама диетава ме стопи . 15 кг ослабев , но во обем многу смалив. Сега само продолжив на истиот начин на исхрана ...
Штета што не е активна темава ... Да си го кажам моето , зимава ја држев околу 25 дена и ослабев 7 кг , на жалост ја прекинав , почнав да ја држав повторно , па се надевам дека ќе ја издржам до крај
Еве и од мене нешто....колку да живее темата.... После првиот воден бев -8,5кг и 13цм обем Продолжувам секако