Лелее, новата на Гуте Фрухте. Ух, 100%, 100%, ух, тоа е тоа... Погрозно нешто од рекламава, амин. Поглупава не можеа да направат.
Тејк ит оф, аморе, тејк, ит оф. - No. Ју тук оф мај пеперонис. - I love your pepperonis, but she is here now. ХУ ИС ШИ? Ју тинк ју кен хев ми, енд ден гет рид оф ми. - You're a pizza, and we're DONE! У, мама миа, но. Најнова глупост од гуми за џвакање.
Цел живoт ме мaчеше тoa кaкo Пепелaшкa успеa дa стигне нa бaлoт при тoлку мнoгу зa чистење...Амa ете сегa се е рaзјaснетo,Циф кoристелa ×D
Луѓе незнам која тема е подобна па решив овде да се обратам. Де некој нека ми ја раскаже новата реклама на СКОПКО... Поената која е...содржината Може ли да сум толку за никаде да не ја сватам приказната ???!?
A jas pak koga ke ja vidam onaa reklamata "od net kupiv cudo, vidov kuce sto lupa ludo..." mi ide glavava da si ja tresnam od zid. Tolku iritantna reklama a vrska si nema so toa sto reklamira.
Еве една од подобрите реклами што се појавиле во нашава земја (за наш производ) во последно време! Се воодушевив!
Аааа...симнувам капа. И јас кога ја видов, мислев дека не е реклама, туку најава за филм некој. После видов, дека е за Златен даб.
aј дa се нaдoврзaм и јaс нa злaтен дaб. и oвaa реклaмa им беше дoбрa: кaкo штo пoчнaa дa влoжувaaт се бoље и бoље стaнувaaт oд Скoпскo. Се сеќaвaм нa времетo Скoпскo беше пoим зa дoбрa реклaмa, a сеa ствaрнo не мoжеш дa им јa прoнaјдеш пoентaтa... aе живели
Браво за новата реклама на „Златен даб“ ... Светска е!!! А, за новата реклама на „Скопско“ ... Идејата била добра ... Типот патува со авион, добива „лавина“ од носталгични сеќавања за убавите моменти поминати во Скопје... И така целиот замислен на прашањето што ке се напие вели „Скопско“ ... Но, некако мислам дека има премногу „глупирања“ во рекламата - сцената со театарската претстава, легнатите ликови пред зграда ...