Nekoe vreme se mislam, onaa na ONE so Italijankata shto mu se dere na mazhot, ne e edna postara reklama, mozhda ushte od vremeto na Cosmofon ili kako i da beshe pred da stane ONE? Mene mi izgleda poznato. Sakaat da dolovat skopsko sekojdnevie, tolku e ednostavno. Mene onaa za Dab mi e poglupava. Nekoj gledal GoT i se ufilmal malce, srednovekoven ambient, Trojanci, Amazonki, ispomeshale raboti shto ne se meshaat.
Прво место заземаат сите реклами на Кока-Кола, без конкуренција се, особено новогодишните. Сега и оваа на Вип со кучето и бабата е интересна, исто и новата реклама за Гуте Фрухте.
Денес гледaв еднa нoвa зa некoј детергент зa миење сaдoви вo мaшинa, ептен ми се бендисa и дoјдoв дa јa пoфaлaм . Кoгa ќе нaјдaм линк ќе дoјдaм дa гo прикaчaм
Jaс денеска ја видов на фб и се расплакав на рекламава Прекрасно нешто, предобра порака... И оваа ми е преубава
На најновата реклама за KENZO парфемот оскар и давам.Повеќе од 10 пати на replay стинав ако парфемот вака ме направи да се осеќам како девојкава во рекламава одма го купувам.
Летово УМРЕВ од рекламата за SUTAS ајран што ја пее Тијана. Исто и од онаа шо у позадина има една оперска арија у стилот: Ла ла ла лееееј ла! Ла ла ла лааа! Ги отекоа!