Da ne imate informacii za cenite vo Imes, im pisav da mi pratat ponuda za svadbeni menija i mi vika ne mozelo po meil moralo da odam do tamu ne mi se veruva, ako idam vo site restorani taka odmor treba da zemam samo za biranje restoran
Во Имес бевме во Септември и имаа така приступачни цени,но кога прашавме за термин ни кажаа ако закажете сега ќе ви останат овие цени (во просек 15 е порција со пиење) зошто од нова година ќе имаме други за околу 2 е поскапи. Сеуште бевме во разгледување и не закажавме тогаш,да го најдам менито и ќе ти пишам по детално имаа и некои бонуси,лимузина,покани и слично. Да дефинитивно чкрт-мој совет. За Бисера незнам не сме го виделе,ама бевме во Олимпија пред некој ден и ми се допадна,иако не верував,салата баш за свадби имаа капацитет 380 гости. И декорацијата убава и елегантна (бордо со шампањ или само шампањ) Имаат многу гратиси и попусти,и најскапото мени со сите пијалоци (жестоко и сортни вина) доаѓа околу 17 е . Не наплаќаат за декорација, а во гратиси има лимузина,покани,бонови,украсување сала,торта на 3 спрата (Кувертира) и уште нешто. И искрено се изненадив пријатно па тоа е една од опциите. Едит: Само проблемот со Олимпија беше што немаат многу слободни термини останато до Септември кнап е (зборувам за сабота) Како што памтам имаше саботи слободни преку лето и во Октомври (ако планирате во сабота да биде)
Ресторан клуб МКЦ! http://www.restorani.com.mk/restoran.php?restoran=71&language=2 http://www.facebook.com/MKCclub Урбано, модерно, опуштено место. Плус ресторанов заради осветлувањето е многу фотогеничен, ако може така да кажам Идеално за отприлика 120 гости. Е сега, местово не е за типична свадба. Повеќе е за од типот журка-свадба. На две нивоа е, разликата е неколку скали. Горниот дел е повеќе ресторански дел. Во долниот де се наоѓа бината и лежерниот дел со сепариња и високи пулт масички “за висење”. Додуша може да ви наместат како сакате. Поради ентериерот, геометриските форми и бетонскиот плафон, стандардни декорации како свилени навалаки за столици, машни, букети и слично би го угушиле овој простор, не одговара. Во однос на менито, понудата пред година дена беше само шведска маса. Храната е топ и количински е повеќе од доволно. За нас беше љубов на прв поглед ресторанов. За мене имаше и емотивна жичка, порасната на свирките во МКЦ во деведесетите... Постов излезе ептен реклама, битно јас мераклиски ќе си кажам, многу ми е мило што таму се венчавме.
Ние скративме избор, најверојатно ќе е или Журнал или Континентал, тие се тие што највеќе ни се допаѓаат и што според мене многу важно имаат преубаво и бесплатно украсување на салата Им пишав на Журнал и без изненадена колку убаво ми објаснија и тоа преку фејсбук Ми рекоа дека ја даваат салата за бројот на гости што ние ќе го имаме, дека за се може да се договориме, па дури и свадбата да е сабота Порцијата што би ја избрале заедно со пијалок е 15 евра што не е многу според мене Јас сум повеќе за Журнал, а либево за Континентал , близу ќе им бил на неговите гости па ќе видиме што ќе се договориме на крај, имаме време Исто така и Кристал ресторанот што го постирав пред тоа беа многу фини ми рекоа дека според нашиот буџет може да се изготви мени , инаку се наоѓа во Автокоманда Така да може ќе го ѕирнеме и тој Оние од Гламур не ни се потрудија да вратат на пораката што им ја пратив видоа малце гости и ајде кој не ферма
Во врска со ресторанот Кристал јас имам само пофални зборови.Бевме на нова година и услугата е навистина на ниво .Јадењето е богато,вкусно и пред се топло,атмосферата е многу пријатна и веесела .Ви го препорачувам да го погледнете и подетално информирате за попустите http://www.bezpardon.mk/edinstveno-vo-s ... ni-chashi/ Мало дополнување
ние правевме во Гоце 2000,ресторанот е многу убав и комфорен,за околу 500-700 гости има внетрешен базен,убаво декорирана сала а за цените не се сеќавам одамна беше пред 3 години Еве најдов неколку слики
devojki lani bevme so mm kaj drugarka na svadba,vo ovoj restoran prema vizbegovo kacanicki pat eleganten ubav luksuzen,so dosta pristapni i normalni ceni za nas standard jas i mm trebase lani da pravme svadba ama imavme smrten slucaj od nasi bliski i se odlozi za ovaa godina za vo juli ke zakazuvame definitivno ova ke bide mojot izbor nemam zborovi ni za usluga ni za klimatizacija ni za jadenje se bese super se nadevam ke vi se dopadne sega ima i letna terasa interesna dosta i renoviraat nekoi raboti plus okolu toa http://www.facebook.com/restorantsmira.smira?fref=ts
Дечки може ли да ми кажете неколку места за свадба со број на гости околу300 за Скопје. Сакам да биде на затворено пошто не можам да се договрам со Господ околу времево Во благодарам однапред
Имам едно парашање: планираме свадба да правиме во „националниот ресторан“ во хотел Континентал (тоа е салата со тераса) за во јули. Ме интересира дали некој имал проблеми со климата, оти во јули е многу топло?
Ние ќе правиме таму, ама во Мај... Кога баравме ресторани беше Јули, и бевме таму. За топло, топло беше ама сепак има прилив на свеж воздух од терасата. Ќе ти кажам во Мај импресии од салаа и се. Ако овој 5 Мај е како претходниот со 30+ степени, ќе ти доловам оригинал богами...
Свадбите таму се преубави. Само би ти препорачала да не прифатиш ако ти понудат да биде скарата во куќарката во средина запалена бидејќи ќе ги исчадиш гостите Инаку добри се многу, убава храна, преубав амбиент имаат, свежичко е летно време. Само штедат некако на келнери, така да тоа со време регулирај го за да не трчаш ти по нив цела свадба Со среќа!
Незнам за вас,ама од Ореов Лад јас многу сум разочарана Местото е прекрасно има супер амбиент,ама услугата од мене има 1...Како прво чекавме 20 мин да дојде келнер да не услужи зашто они се уште ги местеа масите иако поголем дел од гостите беа дојдени...Храната кога ја донесоа беше камен ладна не се јадеше и сите ги оставивме порциите.. Се на се убав ресторан ама малку треба да се ангажираат околу услугата Ова беше мое мислење
Дали некој знае колку е мени за свадба во „Ден и ноќ“??? Не можам да најдам никаква информација на нетов...
Еве јас ќе ти кажам бидејќи бев пред месец дена кај нив, менијата за храна почнуваат од 720 ден па нагоре, а мени за пијалок има едно и чини 350 ден. Во цената не е вклучена никаков вид на декорација или навлаки, освен за главната маса. Се надевам ти помогнав барем малку
Стефани, што направи одбра ли сала? И јас се мислам каде, ама некако во Романса ми се поскапи цените. Ако знаеш и некоја информација плус за во Прилеп кажи.
И уште нешто, капацитетот им е за 174 гости и просторот за играње е многу мал, оро ќе вртиш околу шанкот што им е тупнат у сред сала.
Јас правев свадба во Континентал. За хотелот имам само пофални зборови. Сите сали се реновирани. Ние свадбата ја правевме во салата за семинари, бидејќи беше мала свадба. Што се однесува до климата, нема проблеми. Цените на менито им се ОК. Имаат 4 мениа. Наејфтиното е 10 евра. Ние такво мени имавме. За пијалоци имаат 2 мениа. Едното од 3, а другото од 5 евра. Ние го одбравме тоа од 3 евра. Единствено што немаат во менито е ракија, така што ќе треба вие да си однесете. За храната немам зборови. Вкусна беше и тазе.