Ресторани за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од Sun.shine, 21 април 2011.

1. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Јас сум била н свадба таму,услугата е многу добра,собира минимум 400 гости,ресторан на ниво во секој случај :).

2. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Женцки, ние си резервиравме :dance: :dance: :dance: :party:
    ресторан Градина идната година.
    Ми се исполни желбата, што повеќе да кажам :P

3. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    и ние си ја резервиравме свадбата за наредната година во ресторан прециз- штип многу сум среќничка :inlove: :inlove:

4. Natence88

Natence88 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
    Фала ти Илипили, ми олесна малку...А во Прециз сум била два пати на свадба, се беше прекрасно, од украсувањето, послугата, до менито. Поздрав!

На a.c.k.a му/ѝ се допаѓа ова.
  5. galijan

galijan Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    260
    А може ли некој да ми каже нешто за Мотел Македонија кој се наоѓа на автопатот Велес-Гевгелија.Блиску е до Велес, некои 5 км.Гледам дека е реновиран, ама би сакала мислење.

6. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    мојата свадба ја правевме во хотел Глигоров - Струмица, во градината, мене ми се допаѓа многу повеќе за разлика од ројал парк, поотворено е, услугата беше перфектна, цената доста добра... сега малце просоторот за играње не е баш голем но преубаво е, е сега и зафркнато е во врска со тоа дека може да заврне, ама на нас времето ни се погоди премногу...

7. Macmac89

Macmac89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    164
    Devojki.... da ne znae nekoj mesto za americki stil na svadbi?
    Tendi, bina mala, svedska masa, otvoreno nebo.... ?
    Sakame vo avgust da pravime, ama nemozeme da go najdeme pravoto mesto sto go sakame....
    Fala odnapred

8. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.471
    Многу го фалат ресторанов. Има многу задоволни од амбиентот, услугата и храната.

9. Boe86

Boe86 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3

Види, мислам дека Вила Ина се викаше местото, негде на Водно треба да е, го има на фб мислам

На bumblebee511 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    187
    Има ли некој искуство со ресторан олимпија?

11. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.471
    Моја другарка беше на свадба во ресторан Олимпија и е презадоволна. Ресторанот имал убав амбиент, храна и услуга. Просторот за играње бил голем. А и цените на менито биле ефтини. Таа сака таму да прави свадба.

12. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Во кој град сакате?

13. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Ние правевме свадба во мај во ресторан Боними кај МИДА и сме презадоволни, од храна, услуга, музика, амбиент, се беше прекрасно за млади што сакаат мали свадби до 120-130 луѓе ви го препорачувам и мислам дека нема да зажалите.

14. Ververica

Ververica Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    78
    Девојки јас планирам да правам мала свадба(100 гости) во мај или јуни. Шетав по рстораниве меѓутоа за оваа бројка на гости никој не дава сала освен работен ден или за дневна свадба.Затоа решив да си побарам некое мало културно местенеце па отидов до Томче Софка и менито што ми го понудија не е лошо.Во моментов сеуште бараме и размислуваме,па ако може некој да сподели искуство ако правел или бил таму на свадба и ако може да ми дадете некој предлог за ресторан за мала свадбичка :) Ви благодарам однапред :)

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.471
    Моја братучетка правеше свадба во Томче Софка и е многу задоволна. Ресторанот има убав амбиент, храната беше вкусна. Келнерите беа многу услужливи. Свадбата беше пред 7 години.

Ресторан Маракана е исто така добар за мали свадби. Се наоѓа после Градски Стадион. Моја братучетка (сестра на претходнава) таму правеше свадба.

Ресторан Ексклузив и ресторан Бисера се добри ресторани за мали свадби.

На Ververica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    31
    Знае ли некој колку се движат цените на менито за Ресторан Јана , поранешно Roger Pijano .

17. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Девојки вечерва со вереникот сакаме да одиме да разгледуваме ресторани низ Скопјево за свадба, па кој би ми ги препорачале? :)

18. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Вчера бев на свадба во Журнал. Културно, средено, убава храна, малце просторот за играње е тесен, ама ресторанот е ок.
    За голема свадба, над 300 гости - холидеј ин го препорачувам.
    Исто така во Боними кај Мида може да отидете.

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. zuzu82

zuzu82 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    109
    Mоето гајле околу свадбата помина....стресно до немајкаде ;( е сега да ми рецат пак ке правам :rofl: ама нема да бидам толку нервозна :D имавме мала свадба со некои си 90 луге.знаев сто сакам и каков реторант,па така да не акав многу туку дирекно во Домини-феријален.свадбата ми беше во јуни и беше на терасата на две нивоа.ресторанот е во етно стил и се ми бесе онака топ.услугата одлицна,менито исто.имаат три опции на мени и си бираш нормално кое одговара.Задоволна сум навистина

20. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
    Јас пред извесен период бев во журнал на свадба (во кисела вода, случајно да не сум го помешала) мене па ич не ми се свиѓаше. Како главен впечаток ми остана лошата услуга, и вечното чекање на келнерот за било што. Што знам некако многу безличен ми беше самиот ресторан, некако празен, ко да му фали нешто, дали можеби младоженциве не се потрудиле да го декорираат малку просторот. Па се погоди за беља и доста од гостите не им дојдоа, па имаше неколку маси празни, а на неколку по три четворица, што допринесе сигурно за општиот впечаток на празнина. А и самите скали на влезот не ми се свиѓаат. Некако многу се стрмни и бројни.