Ресторани за свадба

Discussion in 'Свадба' started by Sun.shine, Apr 21, 2011.

1. MissArte

MissArte Истакнат член

Јас сум била на две свадби во Имес. Едната внатре, едната надвор. Двете свадби беа многу убави, храната е одлична, услугата исто така е супер. Иако слушам и јас коментари дека надвор во Имес не било убаво, мене лично ми се допадна. :)

2. irena.1

irena.1 Форумски идол

И јас сум била на две свадби во Имес, двете беа во зима внатре. Се си беше супер од услуга, храна, уредено средено. Единствено според мене, што можеби за друг нема врска, плафонот е некако многу низок. Најверојатно го споредував со други сали кај што сум била. Па така ми даваше некое чувство на загушеност. Инаку другото се беше супер.

3. MissArte

MissArte Истакнат член

Да ви кажам искрено, прв пат кога бев во Имес на свадба беше внатре. Нискиот плафон не го ни приметив, првиот впечаток ми беше дека е многу елегантно уреден ресторанот. Дури по неколку месеци, откога една пријателка спомна дека има низок плафон, па тогаш приметив.. Мислам дека не пречи.. Но, како за кого се разбира :)

4. Dust

Dust Game Over

Убаво е да се шкртнат некои од рестораните уште од старт. Би правела свадба во Бела, тоа е на патот кон Марков Манастир и иако е така малку подалеку од центар (15км отприлика) ресторанот внатре е многу убав. Таму се организира и ова Бинго вечерта. Има и паркинг инаку.
    Еве и линк, затоа што го немате спомнато до сега, не дека го рекламирам или Бог знае што.. https://www.facebook.com/restoranbella?fref=ts
    Бевме еднаш и имаше преееееедобра услуга од страна на персоналот, трчаа буквално по нас и дополнуваа чаши и без да се побара. Храната им е превкусна.
    А може и попуст да извадам :angel:
    Инаку Градина е многу убав и ретко празно нешто да се зачека :devil:
    Имес не ми се допадна, последен пат кога бев ми беше некако премногу загушливо, не знам што беше проблемот. Инаку три пати имам одено на свадби таму и 2 пати беше ОК ама последниот пат се случи ова, можеби и премногу луѓе си го направија своето.
    Њу стар е исто така подалеку од градот како Бела и еднаш кога бев поминавме супер, храната им беше многу убава. И така затрчана вториот пат да си поминеме убаво, оп, храната не ја ни чепнав. Мојата порција (а и другите сигурна сум, по тоа што многу малку изедоа луѓето) беше ладна, како 20 минути да стоела на ладно време надвор.
    Бевме во Јуни во Романтик на Велешко, убаво беше ама не дај Боже да побараш пијалок, се изначекав. Храната им беше млака, не ладна ама не и топла. И не ми се допадна тоа што вриеше од луѓе што не беа дојдени за свадбата, туку онака во приватна режија.

5. MissArte

MissArte Истакнат член

Кажете ми.. Дали се лизга подот во Голд Клуб и Њу Стар ? Слушам некој вели дека се лизга.. Има ли некој искуство со одење на свадба во тие ресторани? Ме интересира како е за играње..

6. lavaleta

lavaleta Истакнат член

Јас сум била во Голд Клуб, не се лизга подот иако можеби така се чини на прв поглед, преубав е ресторанот, елегантно делува...

7. ane-sk

ane-sk Истакнат член

Во Имес сум била на свадба внатре и ич не ми се свиѓа некако клаустрофобично ми беше многу.Низок таван,тесен простор па уште и стуб на средина ужас.Терасата ми се свиѓа за летно време убава е.
    Во Њу стар правев свадба и подот не се лизга (и јас се плашев од тој момент).

8. MissArte

MissArte Истакнат член

Фала ти lavaleta, ова е охрабрувачки :)

9. lilili

lilili Активен член

Ве молам ако имате број од ресторанот Пантелејмон по можност мобилен да ми го напишете во лична порака многу голема услуга ќе ми завршите фала ви :)

10. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Сум била на свадба во Олимпија во Радишани и искрено многу ми се свиѓаше ресторанот. Подот не е лизгав и имаше голем простор за играње. Јас многу убаво си поминав и преубаво изгледа ресторанот горе на спрат има и соби истотака и убаво е опремен

miljkovic likes this.
  11. CvetanovskaE

CvetanovskaE Активен член

И ние резервиравме во Ден и Ноќ за април 2014,
    сите што биле на свадба таму ми го пофалија многу ресторанот, па затоа и ние се одлучувме за тој ресторан.

12. orhidea242

orhidea242 Истакнат член

Јас правев во Њу Стар и подот воопшто не се лизгаше

13. 3ckap3cka

3ckap3cka Активен член

Дали некоја знае колку е цената во Каскада ? :$

14. 3ckap3cka

3ckap3cka Активен член

Дали некоја знае колку е цената во Каскада ? :$

15. An-na

An-na Форумски идол

И на мене ми треба помош.
    Предложете некое добро ресторанче, со фина тераса, пристојни цени и убава храна во Скопјево. Јас ептен сум излезена од колосек и појма немам што и како има во градов.
    Инаку, не ми е битна големината, ние и онака нема да бидеме повеќе од 15-тина.

Благодарам :)

16. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Кумановки ај ако има некоја информација да сподели колку чини порција во Куманово?

17. Srbinka

Srbinka Нов член

Zdravo,
    Kako i vidite jas sum srbinka koja e verena za mekedonac i treba da pravi e svadba vo Skopje.
    Plan e da samo naprAvime rucok za mojite, njegovite i kumovi znaci 20 ljudi i sakame ako znate ubav restoran sa terasa? I posle sakame da napravime zurka-svadba samo za mladite, i ako znate neki restoran za toa? Tuka planirame okolu 60 ljudi, i da bas bude zurka so svedska masa i toa i jos bolje ako e na otvoreno oti planirame svadba naredna godina vo maj ili jun. Blagodaram na odgovorite u napred. I se nadevam deka me razbirate:)

18. simce11

simce11 Истакнат член

Девојки ве молам споделете искуство кои има идено во Каскада без разлика дали сте правеле свадба или сте биле само гостин..

19. fairy90

fairy90 Истакнат член

Зависи каде имаш различни цени и различно мени а цените се од 8 евра до 12 евра порција.

20. Chupe

Chupe Популарен член

Луѓе и мојата свадба заврши и морам да кажам дека сум презадоволна од ресторан Градина. Од декорација, храна, услуга, однос...... се се се ама баш се беше као што треба. Ако некој се одлучи за таму дефинитивно нема да погреши

KidA likes this.