Bella има два ресторани едниот е затворен другиот отворен. Мене ми се допаѓаше повеќе затворениот ама за жал нема место на датумот на кој сакаме.
Здраво, може ли некоја да ми каже како се движат цените на менијата, дали се фиксни тие што ги нудат на веб-страните или може да се прави комбинација па да испадне менито поефтиноо? Поконкретно ме интересира за ресторанот Бела, но добредојдени се и иформации и за други ресторани. Ви благодарам однапред!
Од тоа што разгледувавме ние, цените на менијата по рестораниве за свадби се скоро исти, што значи дека треба да видиш за истите пари што добиваш кај еден, а што кај друг.
Restoran Amor go preporacuvam Do 400 gosti e, nov otvoren, epten usluzliv personal Parkin svoj si ima dosta golem, toa e mnogu bitno. Mene porcija me fati po 18 evra od covek so sekakov neogranicen pijalok, znaci i zestoko. Jadenjeto bese odlicno, a tortata najvkusnata torta na svet, site ja ispofalija
Samo sto go ispofaliv, vidi komentar nad ovoj jas tamu pravev i sum dosta zadovolna. Maticnoto mi bese zakazano vo restoran, pa na sred restoran imavme masa namestena so cvetovi, svetlo nad nas samo pusteno Ima sobicka za nevesta, pa dobra fotosesija udriv tamu pred ogledaloto bidejki nadvor ni vrnese... Pa ubavi sliki si napravivme po doma i vo restoranot. A ubav e takov cel bel, masni za stolici si biras sama boja
Мене ресторанот Амор уште кога го видов на слики ме бендиса ептен, ама за жал сите саботи во септември се веќе зафатени
Auuuu zar tolku se razrabotil nie tamu im bevme vtora svadba... deka gi fativme na pocetok i imavme i popust, sega moze i vekje gi dignale cenite. Ajde cim vi e letno vreme imas izbor na restorani
Ние во јуни ќе правиме свадба.Вчера бевме да закажеме и да оставиме капар во ресторан Гоце 2000. Вака фин ми изгледа,има базент внатре,солиден простор за играње,И цените доста пристапни за разлика од други места.
Честитки tweety26. Ние вчера закажавме во Ханибал за во септември. Мене ресторанот ми се допадна уште од старт , а и читав позитивни искуства по форумов. Се надевам дека услугата ќе биде супер.
Девојки прочитав коментари за А.Палас ама оддамна не е спомнат па ме интересира у мегувреме некој да не правел таму свадба како се цените како услугата и сл?
Јас резервирав во Градина во последниот термин што го имаа, 17ти Октомври. Малку сум загрижена да не студи и дали ќе има доволно простор за играње, ќе имаме околу 230 гости.. Што мислите девојки?
Во Александар Палас најевтиното мени е околу 1 300 денари. Храната катастрофа. Амбиент никаков, а услуга нула. Бев на 2 свадби таму и не сум задоволна. И од други луѓе имам слушнато негативни коментари.
Ај да не листам по претходниве страни, ресторан Журнал - цени, амбиент, услуга, секоја информација е добредојдена
Еве ти линк за ресторан Журнал http://www.journal.com.mk/ Таму пишува што содржат менијата и која цена се. Се е супер во Журнал, ама цените на менијата се скапи. Ако го одбереш најефтиното мени, плус поефтиното мени за пијалак, вкупно ќе те чини 15 евра по гостин - 12 евра за мени за порција и 3 евра за мени за пијалак..
Здраво на сите! Нова сум на форумов и сакав да ве прашам дали некој бил на свадба во Национален Ресторан Чардак во Скопска Црна Гора? Но откако е проширена терасата и дали е ок за свадба,дали е добра услугата?Јас бев го видов но сега зошто е зима е тотално запуштен,а на слики ми изгледа ептен убаво само ме плаши тоа да не нема простор за играње Капацитетот му е 350 гости а јас на мојата свадба ке имам 300. Ве молам споделете мислења
Од местата каде што прашувавме, бидејќи имавме малце гости (околу 80-90), само Рагуза и Ден и Ноќ ни даваа сала. Повеќето ресторани/хотели бараат да имаш некој минимум од 200 гости. Мислам дека и во Ореов лад имаш опција за малце гости. Да правевме во лето дефинитивно ќе правев во Ореов лад, преубаво ми е местото.
Многу е интересна приказната за местото кое го избравме за нашата свадба. Кога прв пат бев во хотел Десарет - Пештани се згрозив. Не ми се допаѓаше ништо, се ми беше од времето на комунизмот, почнувајчи од вентилацијата, осветлувањето, ентериерот, распоредот на маси . . . Како поминуваше време бев сто посто убедена дека Десарет не доаѓа во ниедна опција, Бевме во скоро сите хотели во Охрид ама или беа премнугу скапи или немаше доволен број на места, нашата свадба ќе биде со над 350 луѓе а во Охрид, 2-3 сали се со толкав капацитет. Еден ден ми се јавува свршеникот и ми кажува дека Десарет го реновираат буквално од корен. Значи пак важеше тоа правила Никогаш не викај Никогаш, па така и во овој случај се одлучивме за нешто што бев сигурна дека нема да биде