Ореов Лад дефинитивно. Сите ја пофалија храната дека била една од највкусните што ја пробале, топла и богато сервирана. Од пред некој месец ресторанот е целосно покриен и така потполно би биле заштитени од дожд. ... А наоколу е совршенство .... цвеќиња разновидни, водопади ... .со еден збор рај
Мене Ореов Лад воопшто не ми се допаѓа, со оглед на цената која што ја плаќаш би требало да добиеш стварно квалитет. Тој што им беше порано главен готвач си даде отказ и од тогаш се е катастрофа. Професионалност нула. Додека ти правиш свадба може било кој да си дојде во тренерки да седне во ресторанот и да јаде до твоите гости. Не е тоа што беше порано.
Секој со своето искуство. На нашата маса имаше неколку слободни маси, но тие што си дојдоа од страна беа вратени назад со образложение дека има свадба. Цената од 18е можеби се разликува од некои други ресторани, но пак ќе повторам дека немаше гостин што не ја искоментира храната. Имав замерка на почетокот поради тоа што во таа цена не беа понудени навлаки и перничиња за седење, но на крај пријатно изненадија со тоа што ги ставија во цената и го разубавеа местото со дополнителни украси за свадба па не беше потребно од страна да ангажираш цвеќарници. Во врска со главниот готвач и јас слушнав дека не е веќе таму (иначе тој ни готвеше), но тоа не спречува храната и понатаму да си е на ниво, бидејќи самиот ресторан години наназад е познат по вкусната храна
^^ сум била и претходно и сега, на нашите замерки ни дојде 15 годишно дете претставувајќи се како готвач и да ни каже дека се учи да готви и да праша што не било во ред со храната. Кога веќе плаќаш толку отчекуваш квалитет, инаку би отишол било каде... Плус многу е невкусно да видиш на сред свадба луѓе по тренерки како мртви ладни си седат внатре... Точно секој со своето искуство, затоа и сакав да го кажам моето-негативно искуство кое ми ги урна сите претходно позитивни мислења за тој ресторан.
Девојки, ми требаат предлози за ресторан за свадба/веридба за седумдесетина гости, во близина на Скопје, ама во природа бидејќи е за почеток/средина на септември. Некои искуства со Вила Весница или Два Елена? Предлози?
https://www.facebook.com/restaurantvergina?fref=ts Ресторан Вергина, нов е, на отворено, во близина на Александар Палас, со одлични цени.
Девојки ми треба мислење за ресторан Бела. Некако тој ресторан најмногу ни се допаѓа, но до сега не сме биле на ниту една свадба таму па не знам каква е храната и услугата. Ви благодарам
nie posto ne pravevme svadba,imavme mala veselba so 25dusi,bese vo gostilnica Lira,menito nie si go odbravme na sekogo po porcija i plus daski so suvomesnato,pohovan zelencuk,sirenje i neznam dr sto imase,sve taze i toplo pripremeno,imase samiot restoran 2-3 muzikanti na violina,gitara i klarinet,se na se zadovolni bevme
Дaли имaте искуствo зa мaркиз де лукс изнaјмувaaт шaтoри нa вaшa или нивнa лoкaцијa сo укрaсувaње oсветлувaње и oнa штo гo видoв нa нивнaтa стрaнa изгледa нaвистинa убaвo дaли знaете кaкo се сo цени услугa бидејки ми изгледa привлечнo супер зa летен периoд
Еве повели види го ресторанот на овој сајт > http://termin.mk/svadba/lokacija/markiz-deluxe-gurmet Речиси се пишува за нив. Јас сум реално задоволна, кога барав за кај да правам свадба го гледав овој сајт и скоро се пишува за рестораните, дури гледам сега и збогатена им е базата.