Во Градина е 220 минималниот број, за Ореов лад не знам за минимум ама располага со 180 седишта внатре во ресторанот и 250 седишта надвор... Така да сигурно не е висока минималната бројка на гости. Инаку за Градина сум слушнала само убави работи, па затоа ние за таму одлучивме. Како и да е, и Ореов лад е убаво. Со среќа.
Веќе резервирав во Везилка, односно пред 3 недели. Инаку, минимум е 250 гости, декорацијата не се плаќа. Тоа е од ресторанот. Фала за одговор во секој случај
Да, минимумот е 250 ама не и за сабота, како што разбрав. И декорацијата е од ресторанот ама мислев на невестинската маса, има основно (бело) осветлување ако не се доплати за поинаку. Во секој случај одличен избор. се најубаво и многу среќа!
Од оваа година ќе имале кујна на местото каде што е ресторанот. Ми кажаа луѓе кои таму резервирале, и дека ќе било подобрено.
Здраво девојки,сакам да ве прашам ваше искуство од ресторан Хиподром. Повеќето кажуваат убави работи,но исто така се жалат многу за храната...
Таму правев свадба. Одлично е местото. И храната е супер и тазе. Нема да згрешиш ако таму правиш свадба.
Ти благодарам душо на одговорот. Ние сме загреани некако за Розенберг. А каде правевте вие свадба? И дали го препорачуваш?
ЈАс закажав во Журнал, ама Ореов лад од старт го елиминирав од опција. Многу лоши работи се изначитав плус бев лани на свадба.... Градина е супер, ама нема место
Zdravo devojki Gi citav vasite komentari no nekako ne naidov na nekoj komentar za restoran Hanibal. Bev vo restornot, licno mene mnogu mi se dopadna,renoviran e, ima odlicno osvetluvanje. Edinstveno ne znam kakva e uslugata i hranata. Dali ima nekoja iskustvo da mi kaze nesto povekje okolu toa ))
Bev na svadba vo Hanibal vo 2013 god I kolku sto se sekavam hranata bese solidna, a tortata koja bese vo forma na mafini bese edna od najvkusnite nevestinski koi nekogas sum gi probala. Hanibal imaat svoja pekara I slatkara, pa zatoa mislam deka nema da ima utka vo toj del. Edinstveno sto ne mi se sviga e toa sto od nadvor ne izgleda bas privlecno I sto nema parking, bukbalno na ulica e. Jas licno zatoa ne se odluciv za tamu, a mi bese edna od dvete opcii. Pozdrav I se nadevam pomognav.
Fala mnogu za odgovorot. Nie rezerviravme vo Hanibal. Mnogu mi se svigja restoranot. Samo okolu hranata ne bev sigurna bas
I nie ke pravime svadba vo Hanibal...Znam deka pominalo vreme, no ke sakas li da mi kazes nesto povekje okolu hranata, kakva bese? Kelnerite? I sekako dali imase dovolno prostor za 300 gosti? Gledavme tolku mnogu restorani i nekako Hanibal najmnogu mi se zasvigja...osven mestoto kade sto se naogja. Imam i uste edno prasanje...parking mesta ima li dovolno? Fala mnogu
Ве молам доколку имате скорешни искуства со ресторанот Њу Стар,пишете ми. Ме интересира нивното осветлување и декорација.Да знам на време дали има потреба да ангажирам посебни фирми