Јас имам само пофални зборови за Ханибал. Услуга, храна и однесувањето на персоналот кон гостите е за пофалба. Нема да згрешите ако се одлучите за таму. П.С тортите се многу вкусни
Рагуза 919 сега,поранешно Мирко..дајте некое мислењеи некој екстра предлог за "затворен" ресторан ми е добредојден..многу сакав летна свадба ама мојава есенска ке мора да е,и тешко ми е да одберам некако слика од празна свадбена сала ми е крш.Велам слика дека така и ке падне изборот-не живееме во Мк,па Вие на форумов сте ми најкомпетентни Ви благодарам однапред,и посакувам весели свадби на сите
Како беше лани во Ореов Лад? Сум била на повеќе свадби таму и многу ми се допаѓа местото. Сакам и мојата свадба да биде таму, па ако може сподели некоја информација
Ве молам доколку некој има искуство да сподели за Роџер Пијано, отворениот дел??? Планираме свадба крајот на август, почеток на септември, се надевам дека ќе најдеме нешто слободно
Мене лично не ми се допадна ништо освен зелениот дел за мали деца. Масите се некако раштркани па имаше гости кои беа далеку поткачени на една скаличка одвоени како да се од втор ешалон, просторот за играње за оро беше мал, родителите на невестата ми кажаа дека не го испочитувале договорот од ресторанот во смисла на декорација на невестинска маса, дне пред свадба им рекле аа тоа сами вие си го китите, торта не следувало невестинска од нив...
Devojki me interesira dali nekojima iskustvo vo Hotel Kontinental ili pak pravela svadba vo brzo vreme zakazavme svadba vo juni tamu ama me interesiraat mislenja
Мојата свадба беше во Ореов лад, јас сум мн задоволна, амбиентот прекрасен, природа, зеленило, просторот за играње доволен, ние имавме околу 210-220 гости, храната задоволителна, матичното ни беше таму и беше убаво украсено. Нас ни беше кажано дека невестинската маса си ја украсуваме сами, имаше торта од ресторанот, ама онаа на парчиња за гостите, а невестинската си ја нарачав од Cake boutique и ми ја донесоа пред сечење бидејќи се изнаслушав муабети за распаднати торти од Ореов лад. Се на се беше прекрасно, и ако треба пак би правела таму свадба
Da imase gratisi samo foto studioto koe kazuvaat deka e gratis treba da se doplati za pokani i slicno taka da nie go otkazavme toa i licno ne mi se dopaga nivniot odnos taka da izbravme drugo foto studio
@zone89, Јас правев свадба пред 4 и пол години. Осветлувањето си беше од хотелот. Украсувањето исто така. Ама ги украсуваат само масите. А освен тие 4 000 денари, другото се е гратис?
Мене ме интересира тие што закажале свадба во Континетал и го прифатиле гратисот од Саше Флеш што им кажа што вклучува пакетот,дали се наплаќаат сликите?
Pravev svadba na 30 avgust ako ti teknuva i za datata imase frki. Nas ni kazaa deka imale nekoi rezervirano za taa data ama imale smrten slucaj i go otkazale terminot,nas ni odgovarase i odma si potposavme dogovor i si uplativme kapar,e im teknalo na drugite deka sakale sepak da pravat svadba na taa data,ama terminot bese rezerviran od nasa strana.Pa pisuvanje po fb i trista cuda,ako imaa dogovor sto ne go pokazaa na fb, a i ke mozea i da tuzat,ne znam kako odat tie rabotiama toa e makedonska rabota,zatoa ne veruvajte mn na se sto ke se kaze,sekoj gi gleda razlicno rabotite. Mene vo Oreov lad mi bese svadbata bas kako sto si sakav,a i ne se pripotresuvav za sitnici