Ресторани за свадба

Discussion in 'Свадба' started by Sun.shine, Apr 21, 2011.

1. BearMe

BearMe Популарен член

Фала :) Ми помогна многу :)

macunka likes this.
  2. zone89

zone89 Истакнат член

И СЛИКИТЕ ПО 35ДЕН

3. Saraa

Saraa Популарен член

Skoro bevme na svadba vo Kontinental vo Fontana sala, uslugata bese katastrofa, za da ti donesat pijacka ke cekas, aj ke ti ja donesat pijackata ama I za casa ako ti treba dopolnitelno od tie so gi ima pred sekoj ke pocekas.
    Ordeverot interesen na lik, na vkus polovina id rabotite bea so luk, zelnata salata bese dobra, ona so ocet zejtin I sol na masa samo edno a 12 luge na masa, e sea domakinive izgleda si imaa poveke gosti, prostorot za igranje premal, ukraseno bese super, samo nezzz dali ukrasuvanjeto im bese od hotelot ili si go platile domakinite. Imase nesto kako jajce przeno kako palacinka pa polneto so nesto bese prevkusno. Vecerata od 1 do 10 spored mene bes 2. Stekot ne go komentiram ne jadam stek, od drugite mn bil suv, toa teleskoto taka taka, kompirite vareni prelieni so nekoja zaprska so crven piper.

Mozebi golem del od rabotite zavisat id toa sto ke uzberes samiot, no za ovaa svadba ne mi se bendisa kontinental.

4. Leichka

Leichka Активен член

Здраво Феминки, видете што најдов покрај супер база на свадбени локации, даваат и награда патување во Барселона http://termin.mk/svadba/blog/dve-godini-terminmk-svadbeno-patuvanje.

Добро е што постои ваков сајт кај нас можете се да си видите на едно место :)

dnikoloska and Oscar Lady like this.
  5. kate89

kate89 Популарен член

Вие што имате резервирано во Градина или веќе сте правеле свадба таму..ме интересираат менијата кои сте ги одбрале? Сега има 14,16 И 18 евра плус пијалок

6. snakecharmer

snakecharmer Активен член

Здраво! Јас сум нова на форумот, па се надевам на право место ќе се обратам за совет. Предложете ми некои локации за помали свадби од околу 80тина гости? Бегам од стереотипи така да би била среќна да е некоја вила, базен, нешто на отворено, поблиску до природа но сепак во Скопје. Свадбата е во септември а јас гледам дека луѓево кај нас се тотално луди и пребукирано е се од ресторани за 3 години унапред. Стварно не можам да разберам побогу зошто не знаат што друго да прават со себе...

7. LeleD

LeleD Истакнат член

Потешко е да најдеш локација за помала свадба отколку за 500 гости. Лудило :)
    Неодамна и јас барав локација за 100 гости, и не беше лесно. Единствено што ми текнува во моментов е МКЦ и Капан Ан. Ако се работи за сабота навечер, можно е Капан ан да биде зафатен со журки, ама тоа најдобро со време да одиш да зборнеш.
    Честито и среќно! :)

8. BearMe

BearMe Популарен член

Јас го избрав Ореов Лад за отприлика ист број луѓе. Или друга идеја, Везилка има дел за до 150 гости.
    И да, за 500 гости има многу повеќе опции :)

9. Nz1

Nz1 Нов член

Devojki, dali nekoj bil na svadba vo Gradina, otkako e osvetluvanjeto vkluceno vo cenata? Dali e nesto slicno kako Fantazija i KLS? Fala!

10. ZULERA

ZULERA Истакнат член

Ke moze li nekoj da mi kaze restoran vo Skopje kade bi mozele da pravime svadba za odprilika 170 gosti bidejki skoro site se za minimum 200 gosti

11. zone89

zone89 Истакнат член

За 150 закажав во Континетнал таму имаат помали сали ..

12. Макрис

Макрис Активен член

Искуство со ресторанот Визиана во Куманово некој да сподели?

13. kmoss

kmoss Истакнат член

Zdravo jas sum nova na forumov.Ke moze da mi kazete koj e terminot(vremeto z apocetok ) na denskite svadbi ?

14. dunika

dunika Форумски идол

Мислам дека од 12-13 до 18 часот..

15. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Nie se otkazavme od New Star, i zakazavme vo noviot restoran " Park", na istiot datum . Mnogu e poubav pootmen, menijata se mnogu pobogati usluzen personal, a ambientot e nesto sovrseno. Presreknja sum :) image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

16. angrypepper

angrypepper Истакнат член

Дали некој бил или правел свадба во Рагуза во Центар да каже искуства?

17. dunika

dunika Форумски идол

Сум била ама има 4-5 год мислам,беше тоа помала свадба(а таквите се повесели)опуштено и спонтано,услуга добра,храна искрено не памтам детали дека не загледувам на ниедна свадба.Патем истите газди се и на поранешен мирко и сега на новиот Парк,така да се угостители со години и би требало да сте задоволни:)

18. Artista

Artista Истакнат член

Јас сум бил на неколку седенки со друштво. Преку викенди е фул, а храната, услугата, ентериерот е супер. Во близина е Етно Село, а мислам дека прават голем базен. Барем јас кога бев последен пат.

19. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Аууу прекрасно! Многу ми се допаѓа на сликиве како е уредено, стилот, фантазија :inlove:
    Да ти е мерак да се мажиш :D

Divinebutterfly and mssuniquee like this.
  20. Artista

Artista Истакнат член

Wow, преубаво. Дали е навистина толку убаво или рефлекторите ја прават илузијата?:D

mssuniquee likes this.