Ресторани за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од Sun.shine, 21 април 2011.

1. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.475
    @MiloMalo, @Artista Veruvajte i jas bev voodusevena koga vlegov vnatre. Posebno masite okrugli, stolicite kako stakleni, lusterite, efektot od svetlata, reflektorite zvezdeno nebo.. Najmogu mi se dopagja dobrata lokacija, a ne kako do New Star.. |(

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Предобра храна, супер менија и поволни цени (најскапата комбинација храна и пиење излегува 1260ден), некласични свадбарски. Предјадењето е на даски, поховани стварчиња, а имаше едно мени со предјадење лазањи ако добро се сеќавам. Порачавме и неколку порции за вегетаријанци (со риба) и максимално не услужија. Услугата е Ок, единствено што малце не ми се допадна е што следат класичен свадбарски протокол, ме гледаа чудно што несакам навлаки на столици и несакав класична долга-на чело маса за младенците, и упорни беа да земам гратис торта иако имав нарачано, па кога требаше да се сече ги изнесоа и двете (facepalm) Успеав да им речам да ја вратат, па си ја земав за дома. Среќа што не ја сечевме таа, не беше убава на вкус. А нашата торта не ја ни ставиле во фрижидер, беше опуштена и навалена на една страна кога ја изнесоа :envy:

За плус еден час после полноќ бараат +100 евриќи:o Ние решивме да биде само до 00:00 :)

На angrypepper му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    А како им се движат цените?

На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.475
    Најефтиното мени е 16 евра + 4 евра пијалок, и 1 евро декорација и осветлување :)

5. Kiki_

Kiki_ Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Некој да каже искуство за свадба што бил во ресторан Парк. На сликите изгледа прекрасно ама услугата, храната какви се?

6. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Услугата не е лоша, ама може и подобра. Ние бевме до пијалоците и често сами си стававме од шишињата.
    Храната е добра, свадбарска, со печен компир и ориз. Месото им беше доста добро.
    Многу убава моцарела имаше. Тортата свадбарска беше добра, додека другата торта беше попарен пандишпан.
    Ние го имавме мени број 2

7. Simona999

Simona999 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    13
    Здраво девојки,
    Дали има некој да сподели искуство со Ресторан Бисер во Илинден што е?

8. dnikoloska

dnikoloska Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Кажете нешто повеќе за хотел Континентал. Кој бил или правел свадба искуства и слично? Јас сум сериозно заинтересирана за свадба во летната градина, но ме напињаат од хотелот да дадам капар за резервација на датата, а немам прилика да ја видам градината како е наместена за свадба освен на слики.

9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.472
    Јас правев свадба во Континентал. Задоволна сум и од услугата и од храната. Побарај да ја видиш летната градиина штом таму сакаш да правиш свадба. Ние праввевме внатре и без проблем ни дадоа да ја видиме салата.

10. Scorpio87

Scorpio87 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    319
    Девојки, дали има некоја тука од Охрид или што правела свадба во некои од хотелите таму? :)

11. angrypepper

angrypepper Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    123
    Јас не сум правела, ама сум била во Десарет на свадба и можам да кажам дека беше мн тапа.. од услуга до храна, без клима во салата зовревме.. без везе ептен

12. Scorpio87

Scorpio87 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    319
    Па сум чула дека е реновиран...

13. angrypepper

angrypepper Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    123
    Па реновирана е салата, надвор кај базенот, ама се друго е крш..

14. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Погоре имаше прашања за Континентал. Не сакав да одговорам додека не ми заврши свадбата ама сега со полно срце ги фалам за целокупната соработка уште од првиот контакт по телефон па се до крај. Ние бевме во градината Fairytale и стварно изгледаше како бајка. Не дека си ја романтизирам свадбата! Келнерите беа профи, брзи, ажурни, забавни за муабет со гостите, чисти и претставителни. Имаат ново мени, храната немаше кој не ја пофали. А за целокупната соработка, ажурност и професионалност на Жанета (одговорна за букирање и координација) ми фалат епитети и пофалби. Уште сто свадби да треба да правам (не дај Боже :) ) таму ќе ги правам без мислење.

На dunika и SummerGirl им се допаѓа ова.
  15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.472
    И јас имам пофални зборови за Жанета. Девојката одлично си ја заврши работата. Кога правев свадба немаше летна градина. Ние го одбарвме најевтиното мени (10 евра) и плус 3 евра за пијалак. Храната беше тазе.

На LeleD му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    На свадба сум во Гламур летното, но ќе стигнам покасно, а гледам нивниот простор за паркинг е 100 места, според инфото на веб страната.
    Дали има некаде во околината да се паркира, во случај да е фул нивниот? ( големи се шансите за тоа, бидејќи ќе биде свадба со сигурно 400 луѓе).

17. G-ca Katerina

G-ca Katerina Нов член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Neznam za vasheto iskustvo no spored mene i spored mnogumina od gostite sto prisustvuvavme na svadba vo Markiz de Luks se voodusevivme prekrasen ambient a i hranata e sekogas sveza i vkusna ako sakate svadba kako vo bajkite Markiz de Luks e sovrsen za takva atmosfera.pozz

18. G-ca Katerina

G-ca Katerina Нов член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [QUOTE="G-ca Katerina, post: 3056752, Jas bev starosvatica na svadba vo Markiz de Luks na 07.08.2016 imase okolu 400 gosti parkingot bese golem hranata bese obilna osobeno glavnoto jadenje bese toplo i vkusno pijalokot bese grc laden toa e toa sto mozam da ti kazam za Markiz.Osven toa organizatorite izlegoa vo prestret i ni olesnija mnogu za dekoracijata bidejki ni dadoa dosta golem izbor koj e vklucen vo cenata

19. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    377
    Да споделите искуство за ресторан Под Кале и ресторан Бела Чардак храна, услуга, амбиент, итн... Бела нудат свои фотографи па ме интересира дали има некој искуство со нив?

20. G-ca Katerina

G-ca Katerina Нов член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0