Кои се овие ресторани Калабриа и Холивуд? @ZAHRA Каде се наоѓаат, слики некои или сајт? Не ми отвара на нет.
@Rubiii Ресторан Холивуд се наоѓа накај патот за Арачиново на 3 спрата има сали,Калабриа имаат 3,двата се наоѓаат во Чаирчанка и еден во Визбегово немаат многу слики на фејсбук .Многу ги фалат и рестораните Јафа,АБЦ во Бутел,Ресторан Бизнис Чаир,Ресторан Белла накај патот за Марков Манастир.Имаат сите од овие ресторани на фејсбук и слики
Oveov Lad e mnogu ubavo za svadba...Lani bev na letna svadba tamu shto se odrzuvase nadvor i se bese pod konec....i od jadenjeto bev epten zadovolna....ubavo, vkusno toplo....a matka ne znam ne sum bila do sega na svadba tamu....se nadevam sum ti od pomos
Дали знаеш цена за Мени од човек ? И дали излагаат во пресрет со работното време или сепак е до 1ч фајрон
Ох, веќе се поминати повеќе од пет години од свадбата. Не се сеќавам баш на цените, ама имаа повеќе различни опции. Можеше и сам да си составиш мени. Ни за работното време не би можела да ти помогнам, ние не баравме подолго работно време. Бевме во МКЦ до 1, а после афтерпарти во чаршија. Најдобро закажи средба, се ќе ти објаснат.
Има ли некој од вас пто правел свадба во Аликас? Или некој што ќе прави во 2018? На слики е преубаво и цените се ок. Мислите има место или пополнето е све? Два, три пара што се верија сега , најдоа место по рестораниве во септември,октомври 2018... викаат нема место нигде.
Ние се решивме за Аликас, ресторанот е преубав.Мене баш ми се свиѓа. Е сега,ние капар дадовме уште во Јули, а уште тогаш веќе се им беше зафатено скоро.
Леле јас во вторник закажав да се видам со газдариците, плс кажи ми дека има термини го сакам Аликас Дали исто имаш инфо по колку луѓе на маса се сместуваат таму?
собира 400 луѓе,масите ти ги местат во зависност од колку гости ќе имаш,јас ќе имам околу 300 па ми рекоа по 10 души ќе има на маса. За термини има,ама не знам кога сакаш? За во септември и октомври имаш слободни петоци и недели нешто. За август исто имаше слободно за 26ти.