И кај нас ќе се тој бр на гости. Ок ќе се видам со нив после вторник па ќе видиме што ќе понудат. Во Парк прашавме има 21.07. и 13.08. термини. Се мислам меѓу овие два, Аликас ми се допаѓа после многу пофалби од пријатели што биле на свадба, а во Парк правеше во јуни 2017 сестрата на мојот вереник и убаво беше. Мислење? Фала многу за помошта
Сум била во Парк,убаво е,меѓутоа не ми е доволно големо,поготово за толку луѓе. Правоаголен е просторот и затоа не ми се свиѓа само, главната маса не се ни догледува од по одалечените маси. Додека во Аликас е една голема коцка,сите маси се гледаат ,главната маса е убаво подигната и има мн голем простор за играње и мн висок плафон има,така да има воздух.
Извини дури сега видов. За септември и октомври би требало да има слободно, а иначе на маса сместуваат по колку сакаш јас ќе имам по 8 души. Иначе собира до 400 луѓе.
Баш ми се свиѓаше се. Преубав е, мислам дека беше трет ресторан само што го видовме и веќе одма се одучивме за таму
Има ли некоја закажано свадба во Хермес? Бившо Гламур? Слушнав дека не работеле...што е со закажаните свадби? Позз
Кога? Мои блиски сакаат да го резервираат ама јас немав убави искуства на 3 свадби таму па ги предомислувам. Ова скоро ли е? Може нешто се сменило
Septemvri pred 4 meseci ... usluga dobra hrana dobra ... pristapni ceni ... se drugo e kako ke si organiziras sam
Знaчи ги смениле ретрo мениaтa и успoрениoт персoнaл. Изгледa тaму свaдбaвa ќе биде пa ќе видиме oд првa рaкa. Фaлa зa инфo.
Мене ме интересира истово... дали некој има некоја информација за Хермес летна градина , работи ли , закажуваат ли свадби.... слушнав тој менаџерот си заминал, има ли некој информација?
Јас правев во МКЦ, со мали мани презадоволна, секако доколку се одлучите за помала свадба зошто нема капацитет за многу гости
Мене најубав ресторан за свадби моментално ми е Парк, отворете го на инстаграм ептен убави слики има. Аликас не ми се допаѓа моментот со зелената 'трева' али добар е. Wedding House имаат многу лоша звучна изолација, не се слуша музиката која верувам е многу важна за цела атмосфера.
Нашата ќе биде во ресторан Бела Вода во Велес. сега го реновирааа, преубав е. порано се викаше мотел на Велешко езеро.
Ла тана за свадби е прав избор )) Преубавоооо е значи. Како е направено бравоооо. На камник се наоѓа, со поглед на Скопје, природа, за летно време топ. Има две сали- мала до 260 и голема сала до 550 гости.