карпачо од бифтек,шкампи коктел,пршута со диња,димен лосос,скапи сирења.Тоа кошта @mssuniquee да,Киндер парк е нивно исто.
Тогаш сварно во тесно ги фатиле ова ко за две свадби, штом порцијата била како и секаде. Обично ако младите сакаат нешто плус па да е поскапо... ова со коронава сега користат дека не работеа долго.
4 мениа мислам имаат и си бираш.А чинам во цената спаѓа декорација на ресторантот,озвучување,бина,осветлување.
Пилешки стек во сос од печурки за нас кои не јадеме свинско и плус свинско за оние што јадеа. Салата мешана и грчка. Ордевер 3-4 врсти сирење во ефен тањир на маса, похованици во друг и сувомеснато (немаше пршута) во трет. Пиење алкохолни и безалкохолни имаше. Никакво карпачо, шкампи и дињи
Нема врска, во Рагуза менијата се од 18 евра + 4 или 6 евра за пијалок. Што значи од 22 евра па нагоре. Мени од 45 евра нема. Ова од пред 2 недели инфо
Ако знае некој вила која се изнајмува за свадби, споделете... Инаку, има Рагуза 360 rooftop, Рагуза 919 од некогашно Мирко919,Парк, Киндер - фамилијарен бизнис.
Zdravo devojki, Mi trebaat predlozi za mesta za svadba do 70 gosti. Gi gledavme Forza i Trend event and wedding center, dali nekoj bil tamu, kako se so ceni i usluga? Moze i na otvoreno no sepak zavisno od prognoza sakam da ima i zatvoren prostor.. Fala vi!
Искуства за ресторан на отворено за одприлика 100 гости за пролет/лето кај што има пример убаво средена градина за сликање и матично?
Девојки ако може предлог за ресторан или др место за прослава за свадба со 100 гости, на отворено, на конопои со шетска маса. Или бар посочете ми ресторани ако знаете кој нудат тој тип на услуга. Фала