Здраво, Барам совет Предложете ми места од овие pool houses што се кај што може да се организира свадба до 100 гости. Имаме закажано во Дениција т.е веќе трет пат одложено поради ситуацијава, во меѓувреме ни се роди бебе и сакаме да направиме се одеднаш (крштевка, роденден и свадба). Дениција не обврзуваат со 140 гости што ми нема поента веќе а имаме капар оставено што сакам да го преиначам во кетеринг.
Здраво девојки !! Би сакала да прашам дали имате искуство со реализирана свадба во Wedding house Diamond?? Планираме да закажеме за ова лето свадба, и најмногу ни се допаѓа ова мето, и затоа ме интересира каква е услугата, персоналот, храната итд. Исто така дококу имате препораки со ресторани каде сте поминале супер слободно препорачајте ми. Благодарамм
Здраво на сите, нова сум на форумов и планираме свадба во јуни. Секој совет за ресторан за свадба ќе ми биде од значење, има голема разлика од мислењата што ги прочитав пред корона и сега, сакаме околу 200 гости, дали е подобро како шатор, на отворено или затворен ресторан за јуни? Фала девојки
Мое мислење на отворено е поубаво. Јас правев свадба минатата година во август и беше на отворено и многу убаво беше.
Што се случува доколку се расипе времето, ако врне? Затоа што од сега ако резервираме, не би знаела како ќе биде во тој момент, дали рестораните на отворено имаат затворен дел што може да се користи во тој случај?
Кај нас одозгоре беше покриено од страните не и во случај да заврнеше тогаш ќе ги спуштеа и тие делови од страните.
Во ред, тогаш можам да гледам и нешто на отворено, мене секако ми е по романтично на отворено само тоа ми беше недостаток дали ќе бидеме заштитени од времето, но ако има опција СУПЕР. Фала
Таму дека планирате да правите ќе си прашаш како ќе е во случај ако заврне, што и како ќе биде ќе ти објаснат. Летно време е поубаво надвор, по свежо е ако е вечерно време свадбата. На нашата свадбата дента беше многу жешко а вечерта баш супер беше, свежо ни да се потиш ни ништо.
Ние пред короната правевме ресторан Парк , месец Мај, и беше супер , ем отворено ем покриено во случај да врне , за услуга да не правам муабет , презадоволни во секој случај
Подобро на отворено,тоа е мое мислење Ние се одлучивме за Wedding House, иако сакав Ragusa,но не се одлучивме за нив само поради односот на газдите.
Двајца браќа се,значи на истиот Од мое лично искуство (и на две колешки) сум премногу не задоволна од нивниот прием и комуникација,а решена бев за свадба кај нив.
да,само видете што како,ние баш прашувавме,ама сепак не се одлучивме бидејќи е "далеку за гостите" :/
Некој да сподели искуство со ресторан Розенберг Илинден? Доколу сте биле на свадба таму како се со услугата, храната и се останато?
За летната градина ако прашуваш Мени1 е 17€, мени 2, 18€, мени 3 20€, и мени 4 од 21€. Мени за пиење 1. 3€, 2. 4€ и мени 3 е 5€.
Здраво женски, сакам да ве прашам за предлог ресторан за свадба до 100 души.. Исто така доколку некоја од вас била, да ми кажете впечаток од Камник и од која цена почнуваат менијата?
Камник е супер, само со цените малку забегале.. Менито за јадење е 40 евра по човек, а пиењето им се наплаќа по чаша…