18e e najevtinoto meni bez pijalok, pa nagore. Pijalokot se doplakja 4 ili 6 evra zavisno od menito. Najsoodvetno meni se cinese vtoroto 21e i plus 6e pijalok znaci 27e po covek.
Me interesira vie sto zakazavte svadba dali od restorantot vi spomnaa nesto okolku kovid protokolite? Od tipot dali treba gostite da se vakcinirani, ne, deloumno? Vi baraa li nesto posebno? Pozdrav.
Здраво. Некој од Струмица да предложи ресторан на затворено за свадба, за околу 300 гости. И дали знаете цените како се движат во истите? Поздрав
Здраво Феминки, сакам да ве прашам дали знаете некоја вила, простор на отворено што се издава за свадба во Скопје.. Ми треба отприлика до 60-70 луѓе. Може само просторот, па дополнително со кетеринг.
Како се термините за свадба за 2/3 месеци од сега (Септември пример)? Имам ли шанси да најдам нешто слободно?
Ние одамна имавме закажано, беше 17евра пред 3 години, сега ни го даде 20евра за нас поради оставениот капар (скоро платена свадба), инаку за нови закажувања кажа дека ќе има нови цени, над 21евро веќе ќе се движела цената...
Здраво девојки Дали некој знае како се движат цените низ охридските ресторани? Дали некој скоро правел? За околу 80-100 ме интересира.