На мене не ми се допаѓа. Убаво е средено внатре. Ама просторот за играње не е баш голем. Бев еднаш на свадба таму. Многу гости и моравме да се стискаме додека играме.
Ederra rooftop? Бидејќи отворија и нов во Маџари мислам му доаѓа - Ederra Highway. Местото е инаку преубаво, храната беше океј - ништо wow. Ама на свадбата кај што бев бендот ептен се погоди и гостите беа ептен расположени. Така што џабе убава храна ако сите се намќори и не се веселат
Здраво, дали можете да споделите вашето искуство во врска организирање свадбена прослава во реаторан "Палас Гарден" Куманово, како сте задоволни.
Dali mozhe nekoj da spodeli najnovo iskustvo so restoran Ksantika Skopje Sekade gledam pozitivni komentari, samo vo odnos na odnesuvanjeto na gazdaricata gledam negativni komentari, deka imale problem so drskost so nea...
Фалаа. За сега ми беше потребно инфото. За пари (поклон).На свадба сум па да планирам повеќе од цената за порција да оставам, не знаев какви се цените.
Предлог ресторан за свадба во Охридскиот дел од центар накај Пештани, само да не е Десарет? Од прилика впечаток и дали знаете како се движат цените по порција?
Здраво Некој да препорача ресторант за 150 до 200 луѓе во Скопје или околина на Гевгелија, Демир Капија, долу југот, не мора да е класичен ресторант? Во Скопје мислење за Вила Веранда, Simple Wedding, Edera roof top, Park? Доколку имате предлози би ви била благодарна. Прашувавме во Попова Кула, меѓуто е прескапо, мени од човек 50 евра и задолжително резервирање на минимум 15 соби, ја претерале.
Здраво, дали можете да споделите искуство некој што правел свадба или ќе прави, во ресторан Дворец. Благодарам
Не е реновиран. Ќе работи до крај на септември или октомври и после ќе го реновираат од темел. Така ми кажаа блиски.
Најевтиното мени за храна е 28 евра, средно 30, најскапо 36 евра Мени за пиење едно им е 9 евра Ова се новите цени за 2025 што ќе бидат
Здраво девојки, па и момци. Гледаме ресторани за свадба за наредна година. Сакаме мал, модерен, едноставен простор. Многу ни се допадна Simple wedding and events. Но ме интересира менито, поточно дали со тоа што го нудат има доволно храна, не сакам гостите да останат гладни . Гледам имаат доста шарено предјадење ама главното јадење е некако слабо. Дали има некој што бил скоро таму како гостин па да каже како е задоволен?