Дајте предлог за ресторан за 150 гости, во Скопје? Имам инфо дека секаде по рестораниве е минимум 180 гости, на пр. и да имаш 150 пак си плакаш како за 180.
Во Попова кула минимум број на гости не знам, ама менито им беше 50евра од човек, услов имаа ако правиш таму да резервираш 15 соби. Пак прашај си, летово така беше.
Zdravo devojki, planirame svadba za sledno leto i se mislime pomegu Villa Veranda i Simple Wedding & Events. Dali ke moze da spodelite iskustvo?
Mene mi kazaa 180 za petok i nedela ne znam sto e so restoranive, tesko koj prifaka 150 dusi, nervoza veke duri me faka. Ima nekoj najnovi informacii za mesta sto primaat tolku?
Да прашате во вила билјана поново е местово..на кумовиве пријатели ќе прават таму мислам околу 150тина гости имаат по муабет што сме правеле..
i mene me interesira istoto .. mestoto e preubavo, samo strav mi e od toa sto go procitav za gazdaricata deka e drska, ne e fleksibilna, ne se pridrzuva do dogovorenoto i si tera po svoe
Ептен е дрска и арогантна. На состанок со нејзи ќе ти презентира се што нуди, и ако имаш некоја своја желба, или обично прашање почнува да се прави како она е ,,мастер" со знаење за свадби, тоа што го бараш е глупост, дури се потсмева. И озборува други парови што правеле свадби претходно, демек младоженецот не бил со сите оти побарал отворени прозорци, па што зборува тој, не е нормален... Ресторанот океј, не е нешто посебно малце застарен тип али то е. Барем односот да и е нормален, не вака да те прај ко малоумен да си. Ксантика 6/10
Предлог ресторан во Скопје каде имате позитивно искуство (како организатор или како гостин), за 80-100 гости, со можност за сабота или недела, затоа што повеќето за толкав број нудат опции само од понеделник до четврток.