ние правевме лани, немам ни една замерка. Единствен поразличен концепт имаат за разлика од др ресторани, храна супер цените лани беа ок (29 плаќавме со џејмисон) Супер е тоа што имаш опција и надвор и внатре, секоја препорака.
Dali nekoj znae kolku e porcija za svadba hotel biser kalishta struga il okvirno kolku se dvizi cenata
Нашата свадба беше во реновинарниот Парк и бевме презадоволни и ние и гостите. Дечките се професионални, услужливи, и најважно за сѐ се секираат они, од торта носење, до украсување на сала, координирање со фотографи и музика, буквално бевме гости на својата свадба. Најевтиното мени (храна+пијалок) е 37 евра по човек. За сабота имаат и услов за минимум гости - 250 лица, за петок/недела не сум сигурна.
Здраво, дали има некој искуство со Simple Wedding Events и ресторан Dalia, поконкреѕно и со храната/менијата во Simple?
Јас правев свадба таму скоро. Ние сме презадоволни, баш беше така како што замислувавме. Услужливи се ептен. Местото е преубаво особено ако ви е таму и матичното заради дворчето. Собира 200 гости со седење, а мислам рекоа може и повеќе на коњопои. Во врска со храната исто сме позитивно изненадени. Имаат интересно мени, да речам поразлично ама по мој вкус многу убаво и квалитетна храна за разлика од некои други како прават. Ма да не успеав да пробам од се, ама имаше доста пофалби од гостите. Исто ако ве секира дали ќе е количински доволно (како мене шо ме секираше ), да знаете дека има и повеќе од доволно. Можеш да им го видиш менито на страната на Инстаграм мислам го имаат објавено. Ние имавме некоја средна опција околу 33е беше отприлика. За од оваа година не знам како се цените пошо ние лани го договоривме. Малку луѓе го знаат(за жал, или за среќа..) и јас појма немав за местото, вака по форуми го најдов кога барав место за околу 150 луѓе,без да ме ограничуваат за број на порции и тоа дека во сабота не можело испод одредена бројка. Топла препорака ако сакаш нешто поразлично и лабаво.