Ние ја гледавме за свадба во 2025, и тогаш цените беа многу високи. Мислам дека е една од поскапите вили…
Сме биле гости на свадба во вила Ина, стварно е преубаво, посебно одговара за летно, топло време бидејќи е на отворено. Поскапи се цените и што беше различно од стандардни ресторани е што целата храна беше сервирана на едно место, како шведска маса (немаше посебно порција за секој гостин). Поевтина варијанта е вила Веранда, исто е на високо со поглед на Скопје, може да разгледаш и таму.
Местото е сон, барем вака на сликиве како што изгледа е баш совршено место за свадба на отворено, секој детал е прекрасен. Ама стварно е скапо…
Сум била на свадба тука пред да се реновира. Убаво е местото ама по мене не вреди за тие пари. Храната е шведска маса и не е баш свежо месото, ладно е. Претеруваат со цените. Ама ако не ти е битна храната, другото е океј.
Мене лично не ми се допаѓа концептот на шведска маса на свадба. Да се влечам со тањирот натаму наваму, па станувај по неколку пати да доземеш, глупости. Моите беа на свадба таму и не беа нешто задоволни од храната, плус доста брзо снемало од јадењето.
Се сложувам со тебе. Ние кога бевме имаше храна доволно и вкусна беше, ама чудно и малку непријатно, луѓе играат, а ти поминуваш меѓу нив со тањирот и се молиш да не ти се истури врз некој