Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ресторани за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од Sun.shine, 21 април 2011.

1. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    181
    Ние ја гледавме за свадба во 2025, и тогаш цените беа многу високи. Мислам дека е една од поскапите вили…

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TeddyBear_22

TeddyBear_22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2023
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    104
    Сме биле гости на свадба во вила Ина, стварно е преубаво, посебно одговара за летно, топло време бидејќи е на отворено. Поскапи се цените и што беше различно од стандардни ресторани е што целата храна беше сервирана на едно место, како шведска маса (немаше посебно порција за секој гостин).

Поевтина варијанта е вила Веранда, исто е на високо со поглед на Скопје, може да разгледаш и таму. :)

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  3. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.407
    Допаѓања:
    10.088
    Местото е сон, барем вака на сликиве како што изгледа е баш совршено место за свадба на отворено, секој детал е прекрасен.
    Ама стварно е скапо…

На TeddyBear_22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Aljosha

Aljosha Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2020
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    169
    Сум била на свадба тука пред да се реновира. Убаво е местото ама по мене не вреди за тие пари.
    Храната е шведска маса и не е баш свежо месото, ладно е. Претеруваат со цените. Ама ако не ти е битна храната, другото е океј.

На Amellie и rainbowec им се допаѓа ова.
  5. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.550
    Допаѓања:
    2.977
    Мене лично не ми се допаѓа концептот на шведска маса на свадба. Да се влечам со тањирот натаму наваму, па станувај по неколку пати да доземеш, глупости. Моите беа на свадба таму и не беа нешто задоволни од храната, плус доста брзо снемало од јадењето.

На Amellie и Aljosha им се допаѓа ова.
  6. TeddyBear_22

TeddyBear_22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2023
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    104
    Се сложувам со тебе. Ние кога бевме имаше храна доволно и вкусна беше, ама чудно и малку непријатно, луѓе играат, а ти поминуваш меѓу нив со тањирот и се молиш да не ти се истури врз некој :whew:

На ana-sweet му/ѝ се допаѓа ова.