Не знам конкретно за Wedding house, а што се однесува за времето- другарка прави скоро, до 12ч отприлика ќе трае. Чудно ми падна пошто на поканата пишува прием 18:00-18:30ч. Порано пред 19.30 прием немаше, сега дури и за викенди свадбите се направени порано да завршуваат, а со тоа и порано да почнуваат.
Они треба да затворат до 1, па затоа велат дека веселбата завршува 12:30/40 ( и музиката престанува тоа време )
Ти кажале така зашто до 1 мора скоз да бидат затворени и обично музика запира во 12:30 и до тогаш речиси се е собрано од маси.
Извини, блиска ли ти е другарката? Имам некои други прашања за ресторанов па ако може да ти пишам порака
Нема да биде свадбата во Wedding House, во друг ресторан е. Затоа пишав дека не знам конкретно за таму како е, ама спомнав дека и во други ресторани порано завршување околу полноќ е пракса. Инаку не знам се до детал, ама ако те интересира нешто друго настрана од ресторанот, можам да прашам.
Фала ти, конкретно ми беше за овој ресторан. Доколку некој правел во Wedding House пред брзо време нека ми пише!